Nytt porslin och lite tips

där sitter han, bäste faar, vi skulle nämligen ta vår kompis båt ut till vaxholm 

så mysigt och ha honom boende hos mig nu när han är på besök från CPH

och väldigt mysigt och åka genom Djurgårdskanelen

ni kanske kan ana hur det här såg ut efter nån minut.. Så jag ställde upp och åt upp efter ett tag ; )

älskar nu när barnen har sista vecka på sommarlovet och hänger hos oss hur dom helst av allt vill äta sushi, typ jämt. Så TACK Foodora för att ni finns och underlättar i mitt liv <3

det är nämligen inte det lättaste att få ihop EN middag som alla vill äta på en och samma tid med alla barn och oss vuxna som är hemma nu.. Sushi fungerar alltid och tänk då hur enkelt det blir att det ringer på dörren och så står det sushi där.. Tips ; )

imorse var det en väldigt härlig frukost i NK ljushallen för fina Mateus porslinets nya kollektion – Perfectly Irregular

här står duktiga Teresa och Filippa som har och gör allt fint och berättar om dom nya tillskotten 

såg sen att jag inte riktigt fick bild på dom, får helt enkelt springa och köpa nån då jag blev lite kär i dom

så lyxigt och lyckligt och få äta en frukost på det här viset, härligaste sällskapet, sjukt fint porslin och så god mat mitt i fina ljushallen på NK : ) 

På tal om sällskap så är det här jordens bästa människor. Min bff Lisa och min syster <3

Hej hopp!

Förlåt för uteslutet inlägg igår, kände att jag inte hade skrivit receptet helt rätt så ville så många som möjligt skulle få chans att se det hela innan nytt inlägg kom. Det är ju så med blogg, det kommer nytt hela tiden så det gäller ju att göra rätt från början.. men ibland blir det inte så. Är det någon som letar efter något gammalt inlägg på bloggen så kan man söka i sökrutan bara på det man är ute efter typ – ”broccoli” så kommer allt med det upp. Tips 🙂

Idag fyller min mamma år- tjoho! Började dagen med en underbar pressfrukost för nya porslinet som Mateus gjort. Ska gå och köpa lite så ni får se då det var så fint, min kille kommer säkert bli Ö V E R L Y C K L I G då vi har typ 2 av varje i skåpen haha.. eftersom jag tar så mycket bilder vill jag inte ha ett och samma som han vill då det ska vara ordning och reda i skåpen. Så nu är det ordning och reda på mitt vis och jag är glad för det 😉 Nu ska jag springa iväg på möte innan Alba ska hämtas på förskolan och vi ska fira jordens bästa mormor och mamma <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så mysigt det såg ut där med båten! Och hur gott med sushi? muuums!

  Jossan 2017-08-17 12:27:13 https://vepax.se/
  Svara
  • Svar på Jossans kommentar.

   Åh jag älskar att vara ute på sjön!! Nu är det fjärde dagen i rad vi kom ut.. Så nice ju 🙂 Jaa sushi är ju en helt fantastiskt påhitt 😀

   foodjunkie 2017-08-17 22:11:38
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!