En underbar bowl

 

Hej alla fredags-glada läsare!

Är ni taggad för helg? Nu måste väl ändå dom flesta vara tillbaka i vardagen..? Jag älskar att vi har en träning på fredag morgon, så nice och ta helg efter ett pass på Kampsportslabbet med Fannie. Och sen startar vi veckan på måndagen med en också. Perfekt enligt mig. Och hjälp vad jag redan bara på tre gånger blivit mer hungrig. Det här vart mitt mellis nu innan jag ska hämta Alba. En riktig sommarskål i det här gråa vädret som levererades idag. Vattenmelon är en storfavorit här hemma och finns alltid i vår kyl. Även halloumi, så att äta dom två ihop <3 Ett mega tips att göra en sån här. Kan erkänna att allt grönt var mest för bildens skull och att jag knappt åt det haha..

Vet ni vad, idag fyller min gudson ÅTTA år, så häftigt att min älskade vän redan varit mamma i åtta år och det ska vi fira på Gröna lund. Dock har han levt i åtta år ovetande att jag är en riktig pussy när det kommer till höjder osv.. Men flygande mattan var ju helt brutalt rolig när jag var där sist så ska bli så kul och då åka den med honom!! Får se hur det går med Alba, hon ska göra premiär där idag.. Tror hon fått lite av mina gener men det återstår och ser 😉

Ps. har ju nämnt förut men halloumi är den bästa osten man kan äta, lyckligt va.. ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!