Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En underbar bowl

 

Hej alla fredags-glada läsare!

Är ni taggad för helg? Nu måste väl ändå dom flesta vara tillbaka i vardagen..? Jag älskar att vi har en träning på fredag morgon, så nice och ta helg efter ett pass på Kampsportslabbet med Fannie. Och sen startar vi veckan på måndagen med en också. Perfekt enligt mig. Och hjälp vad jag redan bara på tre gånger blivit mer hungrig. Det här vart mitt mellis nu innan jag ska hämta Alba. En riktig sommarskål i det här gråa vädret som levererades idag. Vattenmelon är en storfavorit här hemma och finns alltid i vår kyl. Även halloumi, så att äta dom två ihop <3 Ett mega tips att göra en sån här. Kan erkänna att allt grönt var mest för bildens skull och att jag knappt åt det haha..

Vet ni vad, idag fyller min gudson ÅTTA år, så häftigt att min älskade vän redan varit mamma i åtta år och det ska vi fira på Gröna lund. Dock har han levt i åtta år ovetande att jag är en riktig pussy när det kommer till höjder osv.. Men flygande mattan var ju helt brutalt rolig när jag var där sist så ska bli så kul och då åka den med honom!! Får se hur det går med Alba, hon ska göra premiär där idag.. Tror hon fått lite av mina gener men det återstår och ser 😉

Ps. har ju nämnt förut men halloumi är den bästa osten man kan äta, lyckligt va.. ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson