Lyckligt

här står det ett gäng som är väldigt redo för första åkturen, vi är nämligen på Gröna Lund där : D

så här lycklig kan man se ut när man har världens bästa Gudmor som åkte allt med henne

igen sa hon haha..

.. men sprang inte till mig utan till födelsedagsbarnet Matteo <3

där sitter han, stora bästa älsklingen som fyllde åtta år i fredags!! 

så modigt och åkte allt han fick för sin längd, men laddade energierna med en milkshake här ; )

det gjorde även dom här två gullungarna <3

tänk om man hade haft en sån här skylt utanför dörren..

jag hade istället en syster som kom hem till mig igår när Alba sov med mat

en härlig falafel från MOA´S

Hej gullisar!

Hur mår ni idag? Känns som alla på mina sociala medier var ute och svajade igår. Antingen kräftskiva, någon som fyllde år osv. Själv njöt jag raklång på en bio med en popcorn i handen! Kan inte minnas sist vi var på bio och det var så mysigt. Vi såg Dunkirk, en bra film om ni vill ha tips. Sen åkte vi hem och det var så tomt.. Alba sov nämligen med min syster och pojkvän. Och ni ska bara veta hur tomt det är nu här hemma, min kille åkte iväg tidigt imorse när jag sov. Så efter en välbehövlig sovmorgon och hälsat hej till er nu så ska jag raka vägen till Alba, Frida och Ludvig. Men på tal om sovmorgon.. jag håller på att bli knäpp, jag kan inte somna på nätterna just nu.. vid 3 somnar jag efter mycket om och men. Tror det är för att jag nattar Alba och min kropp sen när jag själv ska sova inte fattar att jag får somna, den är ju så van att hålla sig vaken när jag lägger henne. Ren terror ju ligga vaken i sängen men fick ett så bra tips av pappa – tänk att det är morgon och du inte vill kliva upp ur sängen 😉

Jag fick en fartfylld fredag iaf, först grönan som vart tiopoäng. Tänk så gulligt att Matteo hade på önskelistan att vi skulle med, lyckligast i stan stod man där i ett halvbra väder på Gröna lund, vilket betyder halv mycket folk och mindre köer. Sen raka vägen hem till mamma som hade kräftskiva. Synd att jag inte hade batterier på min kamera där, så mysigt hade hon gjort. Men nu är dom laddade och vi ska på utflykt, så hörs sen igen, såklart 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!