måndags inspo

MÅSTE bara in och tipsa om den här salladen. Den var helt galet god. En vattenmelonssallad med tahinisås från Dr Salad på Sibyllegatan ( tror den heter sommarsallad.. men kan ha fel). Så saftig och smakrik. Kan tycka att sallader man köper ute är lite deppiga ibland men den är får tiopoäng. Sallad är ju så lätt att få till hemma nämligen, jag slänger typ ner det jag har i kylen och oftast river jag i en färsk rödbeta, morötter, broccoli osv.. Så tips är att använda rivjärnet mer så får man i massa mer härliga grönsaker än vad man tror. I bakgrunden ser ni min träningsflaska.. En bra start på den här veckan helt enkelt. Träning och en hälsosallad till lunch. Tycker att måndagen spegla sig ganska mycket hur resten av veckan ser ut. Om jag är slarvig en måndag med träning och mat blir det lät så resten av veckan.. Någon som känner igen sig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!