Ren magi

Lillan äter sin middag medan jag gör min tallrik jag ska förtära till middag, vi äter ofta olika saker nämligen, men hon får typ smaka allt av mig.. 

tycker det är så smarrigt med sånna här, fungerar till allt. Bara snoppa dom och stoppa ner i kokande och saltat vatten i några få minuter

att ha dom i sallader är ju bästa, gillar att äta en ljummen sallad så perfekt med sånna här i då

samma med ägg faktiskt, att dom ska vara så där ljumna fortfarande 

fast det jag vill tipsa mest om här är att ösa på med rostade sesamfrön

Visst ni att sesamfrön är nyttigt? Att sesamfrön innehåller protein? Eller innehåller B- och E-vitamin och mineraler som fosfor, järn, kalcium, magnesium och zink? Eller är laddade med omega?  Eller t o m en skyddande effekt mot hjärta och hjärnan? Så dom är inte bara goda att ha i matlagning och bakverk utan sjukt bra tillägg att ha i. Finns det någonting godare än dom där nyrostade sesamfröna tillsammans med ett nykokt varmt ägg och lite salt? Jag kan tycka ägg är lite slibbigt.. så att krispa till det hela med dom är ren magi! Lite som tryffelsalt och ägg ihop, nam nam. Men att göra en hel sallad så här är ju helt klart min melodi när man åt en mäktigare lunch på dagen.

Det jag hade i: Nykokta bönor och ägg, fetaost, tomat, en jädrans massa nyrostade sesamfrön ( ta mer än ni tror), lite sallad, olivolja, salt, örtsalt och svart peppar.

Ps. Vet ni vad jag har gjort idag… Klippt av halva håret 😀 så skönt!!! Ska visa senare.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!