Min träning

här ligger vi på rad och pumpar rumpan. Det är ju ändå vår största muskel..

synd att ni inte kan höra musiken, alla vrål och kämpande som är i där i rummet

så mycket svett som fettet gråter ur våra kroppar ; )

och vilket dreamteam vi är, alla pushar och ingen ger upp

dom här två är nog högst upp på min hatlista, alltså INTE underbara SARA och JOANNA haha, utan maskinerna då kondition är någonting jag aldrig har varit bra på

och den här är högt upp på gillarlistan, som det bränner i röven!

sen finns det andra som är på bättre humör och så när man tränar, typ som Linn-  världens solstråle. 

och lägg ett span på dom här snygga människorna in action, Andrea och Petra

fast tänk om man kunde trolla till sånna där flätor innan träning.. 

här har vi Carro som på riktigt alltid kommer och pushar alla med sin fantastiska göteborgs humor och smittar en med sitt garv

där går Fannie, den bästa tränaren man kan tänka sig. Önskar ni alla hade en Fannie! 

fast det bästa med allt är att min ÄLSKADE lilla GULLIGA gudson jämt är med oss på träningen

Hej gullisar!

Nu fick ni faktiskt t o m se att jag tränar och inte bara skriver om det. Och det är inte bara jag som tränar utan ett helt jäkla harem av snyggingar. Vi är fokuserade till fullo, jag vet att nu kommer Fannie skratta som tycker vi kan prata lite mycket ibland.. Men sen gör vi det vi blir tillsagda. Att vara tillbaka nu efter semestern är helt fantastiskt, även träningsvärk just nu känns kul… Jag är en riktig natt människa, alltid varit, vilket nu med barn inte går så bra ihop i slutändan. Hon sover som en stock hela nätterna och alltid gjort men jag är uppe på tok försent. Måste ta tag i mig själv, men tänkte någonstans att jag kommer bli så trött av att träna men tvärtom. Jag är så pigg och vill hinna göra hundra saker. Det är ju det bästa med träning tycker jag, att man mår så bra! Kroppen, knoppen, rutiner, maten, huden. Vill aldrig sluta träna så här i gäng med Fannie. Vi kör 6 veckors perioder, det började jag med när Alba var mini typ 10 veckor gammal vilket har varit så kul, hon lärde sig så mycket där på det mjuka golvet – rulla, stå osv..  Men sen att uppehållen har varit olika har jag tagit som hur livet ser ut då.

HÄR kan ni trycka för att komma till Kampsportslabbets hemsida och sen gjorde jag alla som har blogg med rött på namnet som man kan trycka på. Fast en som knappt hamna på bild är vår nykomling Alexia. Ändå kul att jag hade med kameran så jag kunde visa er lite, inte ofta man tar med den när man ska träna.. Men skulle iväg senare på en sak som jag ska visa er senare. Nu ska jag springa iväg och hämta hem min lilla tjej från förskolan sen ska vi på kalas 🙂 Kram! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh super kul när du blandar in sånt här :*

  Julia 2017-08-23 21:47:36
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Åh så bra att ni gillar det, vill ha bloggen så levande som det bara går 😀 Tack snälla du!

   foodjunkie 2017-08-23 22:33:36
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!