Cashewnötsyoghurt, dåligt samvete och lyckligt

drömfrukost från matmarknaden på ett Indiska event igår <3

sen vart det drömeftermiddag med att fira Albas bff som fyllde 2 år <3

imorse på väg till förskolan fråga jag henne om jag fick ta en bild? Ja, svara hon och ställde sig så där, och väldigt noggrann med att benen var i kors haha <3

Har ni ätit på  Stockholm Matmarknad? Kära nån så god frukost jag åt därifrån igår. En sagolik cashewnötsyoghurt ni inte får missa. Men det var inte på vilken plats som helst utan det var Indiska som hade en pressfrukost. Jag var väldigt glad att jag hann, sprang hem efter träningen och 20 minuter senare satt vi där. Vi fick se så mycket fint och även höra så mycket bra. Visste ni att nylon-strumpbyxor inte går att bryta ner? Jag fick ju lite dåligt samvete med tanke på hur många man faktiskt har förbrukat. Så faktiskt imorgon, fredag, lanserar dom massa olika fina och vanliga svart osv som GÅR att bryta ner. Tummen upp! Men så taggad på deras nya kollektion som kommer ut, mocka byxor, cashmere tröjor osv <3

Till er som har barn eller ska skaffa, hur magiskt är det inte att ens barn har en kompis?! Finns ingenting lyckligare. Alba vägrade åka hem och satt i bilen och sa – Alba stanna kompis, hela vägen hem… Tur att dom ska ses idag igen <3 Och vi hörs senare igen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!