kära nån alltså

med min gamla nalle till anka gick vi ner till frukostbuffén

men stannade för nån sekund vid den vackra poolen

ser ni att det regna? men det var några hurtiga som tog morgon-länger i poolen ändå

och tro mig, det var en som bet sig hårt i handen för att inte hoppa i

vi skulle ju äta frukost först, sen bada sa vi.. här valde hon en hög med bär, björnbär är det godaste hon vet

själv tog jag väl lite av allt möjligt från fruktbordet, fint att dom hade fikon också.. men även färskpressad juice och nån grön sådan. Efter det här kom allt bröd, croissanter, ägg, nutella osv ; )

regnet smattrade på det här taket, så mysig stund

Hej kära ni

Kära nån så fint det var här nu när jag vakna och fick se lite mer. Hade mina aningar igår men kom fram ganska sent så det vart bad och äta middag från minibaren och lite annat jag hade med eftersom lillan sov. Pappan kom efter oss så han hade inte heller sett nåt så väldigt kul och få vakna idag. Men jag som älskar att ta bilder tycker det är lite stelt att ta fram kameran så här på ett hotell, där på frukosten kunde jag tagit hur många bilder som helst men bangade ur, så imorgon tar jag med in lilla kamera och smyg tar lite haha..

Nu kom solen fram och vi ska ut på tur. Ha en fin söndag käresta läsare! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!