obeskrivligt härligt

så ståtligt han står där bland allt ståtligt runt om kring 

det är så många vackra spots här, helt galet faktiskt

som det här lilla fontänen, eller vad det nu var.. med massa olika underbara växter och olika skålar på väggen

typ den ända bilden på mig från idag haha

på väg ner mot stranden..

här åt vi lunch/middag, lyssnade på liveband och hängde lite på stranden 

med tigrarna

lilldåren och gentlemannen 

tillbaka på hotellet och där står hon under vindruvor och vill hoppa i poolen

här har vi en som säger kamera just nu, så man ska ta bild på henne haha.. 

en tuffing redo för att äntligen få bada

så vacker pool så man tappar andan ju

dock lite kall så upp och värma sig lite ibland… 

sista doppet för idag <3

Hej hej hemskt mycket hej!

Den här semestern har ju verkligen startat på bästa möjliga sett. Vi har inte ens lämnat hotellet och det känns knappt som vi är i Marbella.. lugnet och miljön här är obeskrivlig. Har så mycket att visa er sås håll i er. Vädret har dock varit lite skumt men det har bara varit bra, så skönt att inte solen är för stark när man har barn. Men att dom vill bli fotograferade har jag inte varit med om så många gånger, tror hon sett ett program där dom håller på med det och tagit efter ( aknes värld på SVTplay, ca 2 min långa avsnitt). Får väl passa på helt enkelt… Dock är det bara kameran som fungerar och inte mobilen, så instastorie är lite svårare men visat lite där med från hotellet så ni vet – foodjunkieblog.

Vet ni vad, har en hel del härliga recept på ingång också måste bara komma till huset. Så ni ska inte bara få se när vi är på hotell 😉 Nu ska vi mysa ner oss med Alba men hoppas er helg har varit underbar! KRAM

ps. hotellet heter Villa Padierna Palace Hotel, ni måste besöka här om ni åker till Marbella. Men ni kan hoppa beach-clubben.. Det är här på hotellet som man gärna typ flyttar in, föralltid, med alla nära och kära. Så gulligt att det var bröllop här idag, musiken och allt vi har hört från terassen nu på kvällen var magisk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!