Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en dag som målare

min vackra lilla tjej i en vacker mijlö och klänning från Livly

gulligt att servitörens dotter också hette Alba 

 

Hej gullisar!

Megatråkigt att jag inte fått ut något förens nu. Helt galet mycket att fixa i huset nu innan vi åker hem. Vi har ju haft det ut hyrt hela sommaren. Synd att jag inte har före och efter bilder, så mycket som var förstört osv. Alla våra vita väggar var typ svarta.. vilket betydde att jag fick göra nåt så kul som att måla. Det är ju alltid kul och få piffa upp sitt hem, men man glömmer alltid hur tufft det är att måla. Har inte tittat på klocka en enda gång idag utan bara kört full ös med den där rollerna och penseln.. Men fint blev det, ska försöka få till en bild imorn! Sitter just nu helt slutkörd och drömmer mig tillbaka till dom första underbara dagarna vi hade det här 😉

Nu måste jag trycka på publicera innan jag somnar. STOR kram till er alla så höres vi imorgon igen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!