Mi casa

Voila här är nya färgen! Där var det alltså vitt förut… som ni ser efter att jag drog bort tejpen haha. Varit och handlat en lite pensel idag så jag ska styra upp det hela, det vart lite mekigt och måla den där trappan men så värt jobbet. Tänkte att ni skulle få se en bild på färgen som jag lovat men nu är det alltså inte helt klart. Så får kanske till en bild senare på hela vardags-rummet och köket..

Det är så mysigt när vi är här, vi hänger med så olika och många människor hela tiden. Nu ska vi ut på middag igen. Men lagade en väldigt smarrig lunch idag som jag ska visa er senare  🙂 Hoppas ni har en underbar helg! KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!