Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

laddade batterier

det här med att vara på ett hotell och hänga i in morgonrock <3

eller i pappans tröja… ser väldigt tjusig ut visst ; )

den här takhöjden skojar man inte bort..

och inte heller mornar med den här lilla, då är hennes humör som allra bäst

fast att få lite egentid så här på ett spa ( där det var barnfritt kan jag lägga till)..med full-laddade batterier gick jag därifrån 

perfekt och lämna hotellet så

njuter av sista minuterna 

hejdå vackra och ljuvliga hotell

tips: nudel-sallad, så gott och inte alls knepigt att få till. Kanske fisk-kakorna men gör panko-friterad lax till istället om man ens vill ha fisk.. 

så somnade mitt sällskap…ser ni henne?  

Hej fina ni!

Vad trevligt med helg, visst. Känns som hela mitt flöde på instagram är bröllop och festligheter. Så lyckligt ju! Själv har vi fullt ös med små saker hela tiden men försöker njuta av sista myset med familjen innan det blir hem till rutiner igen. Här blev det verkligen inte några som helst sånna nämligen. Det där med nyttig mat och träning fick ta sig lite semester det med. Vilket jag tycker är så viktigt att man tar. Då mår iaf jag som allra bäst. Utvilad och jäst mig i massa vin och chips 😉 Fast har ju faktiskt simmat en hel del nu, vilket jag inte alls har gjort på länge så det kändes riktigt skönt. Tycker hela kroppen blir så härlig efter, mer simmande åt folket!

Ska visa er i nästa inlägg vad jag gjort idag, blev väldigt tjusigt faktiskt.. Nu ska jag ta en sista simtur innan göra sig iordning inför middag i gamla stan. KRAM KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!