Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

namnam från tomten

är det någon som ser buset i ögonen hos den här lilla…

hon har nämligen hittat våra vindruvor

namnam sa hon

Hej gullisar!

Idag är sista dagen här, eller vi åker iofs ganska sent men imorgon är allt stängt här. Så det står en hel del på to-do-list idag. Bilderna som bjöds på är ifrån igår innan vi åkte ner på stan för en middagen. Så galet magiskt ljus här när solen går ner, känns som om man kan ta på luften. På tal om ta så finns det en liten som snart ätit upp alla vindruvor, perfekt ju innan vi åker. Det är helt sjukt så goda dom är/var, jag trodde att dom skulle vara sura men dom smaka bättre än godis. Jag äter aldrig vindruvor hemma, typ aldrig gjort. Det var väl en period jag la dom i frysen och åt som små glasskulor, men inte mer än så. Tänker att dom är så besprutade tyvärr.. Det är något annat med våra alldeles egna vindruvor här på tomten 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!