Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

namaste solkusten

japp vi har en liten hydda till bilen, jag älskar den.. hade jag varit bil hade jag mått bra där

och att få åka förbi den här utsikten på väg ner till stan är ju magiskt, bakgrunden ser ut att vara en kuliss.. 

NAMASTE på er mina finaste läsare!

Söndagen är här, hjälp så fort den här vecka gick. Känns som vi hunnit med hundra saker iaf vilket är skönt men det är alltid sorgligt att lämna huset och solkusten. Vi har det förbaskat bra här. Finns inga måsten eller krav, vi bara är. För det mesta är alla nakna och äter lite när man vill. Alltså hemma i huset, sen finns det stunder då vi tar oss ut och då äter vi ihop och t o m sätter på oss kläder. Jag har ju min garderob här men den var undanplockad i sommar så första gången jag packade en väska.. Alba måste jag alltid packa till då hon växer så det knackar. Sen är det alltid roligare att shoppa här än hemma 😉

Så på tal om väska nu så måste jag ta tag i att packa.. och fixa lite men har fler inlägg till er idag så ni inte tror jag glömmer er bara för att jag ska flyga <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind