Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

drömmer mig tillbaka

tog oss ner till havet sista dagen för en lunch.. brunch

eller havet.. det var väl mer en pool

och inte vilken brunch som helst.. 

den här brunchen är till för att njutas av 

det finns allt och lite till

perfekt avslut på en fin vecka, eller vad tycker ni 

där satt man och njöt… 

tycker det är så sjukt fint med vit pool.. om vi någon dag måste göra om vår ska den bli vit.. 

men vit var inget jag hade klätt mig i.. lycklig och mätt studsa jag därifrån 

vet inte om ni ser den där men jag blev ju lite till mig när jag för nån sekund trodde det stod: Dona Edita… ( inte dofta jag ser mitt namn.. och inte den här gången heller då det stod: Dona Riedita… )

Hej hopp alla fina ni!

Ska jag vara ärlig så känns det här inläget som om det var så länge sen.. men det var faktiskt igår vid samma tid som jag lägger upp nu. Satt rätt hårt och drömde mig tillbaka är jag ordnade bilderna. Värmen, maten och alla glada människor! Det var inte alls meningen att  vi skulle hit, till just den där fina brunchen på Marbella Club Hotel. Jag har ju mitt favvo-ställe, Organic, som ligger rakt över gatan från det här stället. Men min kära pojkvän ville hellre äta här så jag var väl inte svårövertalad. Kan inte tänka mig ett bättre slut på en fin vecka med familjen. Vi gjorde exakt samma förra gången så det här kanske är vår nya tradition…

Vi kom hem från Arlanda vid tre tiden inatt och kära nån aldrig haft sån ångest i en bil förut, taxichauffören höll på att somna hela tiden. Till slut sa min kille till honom och frågade om han skulle köra. Det var verkligen vidrigt men vi höll honom vaken och kom fram i svettigt förvar. Precis som jag vart efter dagens pass Kampsportslabbet. Så skönt och vara tillbaka känner jag även fast det regnar, upp till rutiner igen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Men gud vad hemskt med taxichauffören! Jag hade fått panik med mitt kontrollbehov, tur att ni alla höll varandra vakna i alla fall! 🙂

  Elin 2017-09-04 18:56:51
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ja alltså det var faktiskt riktigt vidrigt.. Och han vill inte erkänn stat han var trött, så vi satt bara och frågade honom saker hela tiden så han hölls vaken. Klockan var ju så sent så han hade säkert kört ett långt pass. Men nästa gång jag åker sent ska jag kolla att taxichauffören är pigg!! Tack söta du <3

   foodjunkie 2017-09-04 22:09:12
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!