Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

pillerburk och mysiga gränder

det här är exakt precis ett sådant där ställe som jag vill hitta när jag kommer utomlands

så där mysigt, utomhus, inhemskt, übergod mat, livemusik, rörelse osv.. förstår ni lite vad jag menar med vad för ställe?

spanar på grannens mat.. ”synd att jag missa musslorna” kan jag nog minnas att jag tänkte där

men så kom vår helt sinnes goda förrätter, seriöst gott att rulla dom där vårrullarna med sallad, färsk koriander och mynta.. sen ser ni också den godaste pil pil jag ätit där på bild! 

här var vårt liveband, två män med en gitarr vilket räckte då dom verkligen kunde sin sak

ser ni så trångt vi sitter i alla gränderna, så mysigt!

så förutom hon där bakom som matchar klänningen med blommorna så står jag där och dricker min efterrätt, är inte en efterrätts-tjej faktiskt.. Men en baileys fuktar gärna strupen efter maten ; )

där ser ni namnet – Casanis, lägg det på minnet om ni ska till Marbella ( gamla stan)

det här var bara lite ner och ni ser ju vilket ställe som var mest poppis.. 

och så tvingade jag min kärlek att matcha väggen där kvällen till ära

God kväll!

Nu blev det ju ett väldigt sent inlägg.. men vad gör det om hundra år. Ville in och säga hej och visa er den här mysiga kvällen innan inläggen kommer handla om här hemma igen. Tänk om man hade sånna här ställen i Stockholm, är det någon som vet så TIPSA gärna <3 Om ni ska dit där i Marbella så boka bord innan. Och nu till någonting helt annat, fast så viktigt. Jag tänker ju på solen som en stor jäkla vitamin. Den ger oss liv det är ju fattat men sen finns det ju oss, vi som bor här i gråa landet med mindre solstrålar. Vilket betyder att pillerburken måste åka fram nu när mörkare tider ska komma. Så vi håller oss friska! Jag lovar er att det är värt att ta fram alla D-vitaminer nu och börja kuren inför mindre soltimmar. Men tips är ju då att ta det med omega tablett så D-vitaminen tas upp av kroppen på bästa sätt. Så förutom att jag önskar att solen var här mer så önskar jag er alla friska 24/7!

Sov gott och glöm nu inte pillerburken 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ser så härligt ut på bilderna, tur du är hemma igen så vi inte behöver tänka på att du är i solen och har det skönt 🙂

  och dessa vitaminer. Eller D-vitamin rättare sagt! Jag käkar några piller, eller nån multivitamin av något slag. Står kvinna på burken, så tänkte det kunde passa… haha! (har ätit dom LÄNGE, ca 8 månader) och jag är inne på min andra burk sugarbearhair, tänk att jag gick på den grejen!!!! Men mina naglar verkar gilla de små björnarna, och håret ja… det växer på det med 🙂

  Elin 2017-09-05 19:43:15
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   haha ja nu är jag hemma och kämpar med alla piller istället haha.. 😉 Tycker det är duktigt med 8 månader, heja dig! Jag fick hem sånna där blå hår godis också, åt en efter maten när jag var sötsugen haha.. 😀

   foodjunkie 2017-09-06 11:09:22
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!