Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

fina rumpan

Tredje gången gillt. Och jag är kär i nya mattan! (tillägg: min är 2,5m x 3,5m )

Såg dessutom att MELIMELI hade rabatt på hemsidan – TRYCK HÄR

tips två är ju den här goda mandelyoghurten, typ det godaste jag ätit i yoghurtväg.. 

sen till den här fina röven…

den sitteer på väggen i mitt badrum, men låg på golvet nu när vi kom hem.. Någon som har tips till mig på ett bra ställe som lagar tjusigt? 

om jag vill se min lilla donna mega lycklig med 1000 hästkrafter i energi så är det att träffa bästa moster efter några dagar ifrån varandra <3

hur söta är Albas skor, från Zara 

min träningsvärk.. aaaaaj dom nästan obefintliga bröstmusklerna känns som blåmärken haha

lilla dåren och mina nya läderbrallor från Mango, spring och köp 😀 

Hej gullisar!

Vet ni vad, jag har knappt handlat hem ännu… hade glömt både broccoli och groddar i kylen när vi var borta så har behövt ordna bort all odör som lyckats bli på 7 dagar borta. Urk, men citron och lök har gjort susen.. Tips till er som vill få bort lukt i kylen! Men kunde inte låta bli att köpa dom där små yoghurtarna, fanns både kokos och mandel, båda var så galet goda. Spänn upp ögonen efter dom. Men är det någon som är ute efter en matta nu till höstmyset vill jag inte att ni går miste om den här. Har ju testat med två andra, ena vart för rörigt men passa perfekt till huset i Spanien och den andra blev för flått men väldigt fin i sovrummet. Tycker matta är så viktigt att man får rätt känsla i rummet. Är ni med mig på den? Och hur tycker ni det blev? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Åh <3 har också letat massor efter den yoghurten, vart finns den att få tag i? Bor på Östermalm!

  Elin 2017-09-08 13:24:54
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Åh du måste köpa den, så himla goda. Jag köpte dom på Coop. STORA KRAM och trevlig helg! <3

   foodjunkie 2017-09-08 14:27:08
   Svara
 • Så fint! Jag skulle bli jätteglad om du berättar var soffan kommer ifrån! Tack för en jättebra blogg! Ha en bra dag!

  kakan 2017-09-07 13:04:31
  Svara
  • Svar på kakans kommentar.

   Hej söta rara! 1000 tack, soffan är ifrån Eilersen.. tror den heter BOX modellen och är 340 cm lång… Så himla skön 😀
   Tack snälla du för fina komplimangen, blir så glad 🙂 Kram

   foodjunkie 2017-09-07 15:02:03
   Svara
 • SJUUKT snygg matta!!! ? Älskar ert hem, och er inredning/stil! Vilket mått på mattan? Ser på hemsidan de finns 2 olika, men tycker er ser mer fyrkantig ut än rektangulär? Var är soffan från? Kan du inte göra lite små reportage om var enkelt rum? Och vad hände efter ni haft visning, blir inget salg? Ni får ju bara inte sälja denna drömlägenheten!??

  SOFIE 2017-09-06 22:50:48
  Svara
  • Svar på SOFIEs kommentar.

   Sååå, nu är jag hemma för nån minut och haha..
   Soffan är ifrån Eilersen och modellen tror jag heter BOX och den är 3.40 sm lång. Super skön! Jo jag kan försöka göra lite mer bilder av hemmet 🙂 Så märkligt med vår visning, det började egentligen med att vi hade lite visningar med bara mäklare och inte alls så där på marknaden, men så tjatade han att vi skulle ha det och så sa vi ja.. Dagen efter går jag PW med min vän och hon säger att hon sett vår lägenhet på hemmet, vilket var så konstigt för vi hade inte tagit några bilder.. Men då hade mäklaren gjort i smyg under nån av dom här visungarna innan. Så vi vart inte så taggade på att sälja med honom eller just då, 1o dagar innan midsommarafton också så ingen som köper just då.. Haha nu fick du verkligen veta mycket vad som skedde. Så vi bor kvar, vilket jag är så glad för! 😀 KRAM på dig så ska jag se till och visa mer senare…

   foodjunkie 2017-09-07 15:07:42
   Svara
  • Svar på SOFIEs kommentar.

   Hej fina du, 10000 TACK så glad jag blir! Så himla glad att den passa då jag älskar den mattan och tycker det blir så mysigt i ett hem med sånna. Men vad kul att du nämner hela hemmet, det börjar faktiskt snart kännas mer klart, ska visa er mer nästa vecka när fåtölj, garidner och sidobord kommer dit också. Mattan är 2,5m x 3,5m.. blev lite fyrkantig på bild, sorry haha.. Ska springa och läman min dotter nu på förskolan men sen kollar jag vart soffan är ifrån och berättar hur försäljningen ser ut 🙂 KRAM <3

   foodjunkie 2017-09-07 09:14:03
   Svara
 • Gud vad fin ni har det! Jätte fint med mattan :)<3

  Julia 2017-09-06 16:51:26
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   10000 TACK snälla rara du, vad glad jag blir! Så glad att mattan passa då jag tycker dom är så mysiga 🙂 <3

   foodjunkie 2017-09-07 09:11:13
   Svara
 • Det blev så bra med mattan!

  Ulrika 2017-09-06 16:44:07 http://tandlakareulrikaek.se/
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   Åh 1000 TACK, känns så mysigt nu i rummet. Precis som man vill i ett vardgasrum 🙂 Vad kul och höra att du gilla det!! Nu väntar jag bara på fåtölj, gardiner och ett sidobord haha… Men det kommer faktiskt nästa vecka och då ska ni få se hur d blev 🙂

   foodjunkie 2017-09-07 09:09:29
   Svara
 • Var köpte du yoghurten??

  Katarina 2017-09-06 14:31:05
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!