Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag har lagat mat med en stjärnkock från Thailand

Där står vi med varsitt förkläde – amazing thailand 

 

vi var nämligen på ett så mysigt event igår med den thailändska stjärnkocken Ian Kittichai

vi fick se honom laga, sen gör vårt egna i olika grupper, vi gjorde 3 olika men den här var storfavoriten

allt var helt galet gott, men det här tipset (!!) koriander-ROTEN.. oh lord så god den var att hacka i. Ni måste testa!

vår magiska thai-beef -salad. Ska försöka komma ihåg och skriva recept där nere..

driiimtiim <3

ja under tröjan där går jag med byxorna uppknäppa så mätt och go jag var =D

Hej fina ni!

Ska jag börja med att säga att ni är bäst. Boosta er själva med det från mig! Sen en sak som ni knappt kommer tro på, eller varför skulle ni inte det.. det är nog mer jag som knappt kan tro det. Jag somnade klockan NIO igår. När jag nattade Alba så somnade jag också in för natten. Kära nån det har aldrig här förut, jag som skulle in och säga hej till och allt annat där till.. Skulle man kunna säga att jag försov mig då? Jag hade iaf hunnit visa min tjusiga matta och annat på dagen men ville så gärna in och visa det här också. Men det fick bli till nu. Så vad jag, Lisa och Rebecca fick göra var att få göra en stjärnkocks tre olika recept. Så himla kul och gott blev det! Jag älskar ju thailändare, så himla glada, förstår ni vad jag menar..? Så glatt folk helt enkelt. Vilket då kvällen blev. Ni måste söka på hans namn om ni ska till Bangkok, hans resturang ligger i ett rosa litet underbart hur där.. och om då thai-beef-salad finns på menyn ta den och tänk nån sekund på att jag har lagat den 😉 eller ni också om ni gör det här:

Marinera en liten biff ( välj vilket kött ni tycker passar bäst) i lite soya, stek i olja och gör strimlor. Nu till salladen: Ta en bunke, hacka en chili( eller ta först ut innehållet i chilin) och 2 vitlökar ordentligt ( hacka hacka hacka mer än ni tänker att ni ska hacka), skala gurka, ta bort innehållet i gurkan, gör bitar, hacka några körsbärstomater, pressa i en halv lime +lite till, lite ostronsås, korianderROT, en charlottenlök, 1 msk palm-socker och lite mynta. Voila! Så enkelt och så gott.

Jag har en som tjatar att jag ska göra den här hemma ikväll.. Så vi får väl se 😉 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Var är dina skor ifrån? SNYGGA!

  Rebecka 2017-09-12 20:49:19
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   1000 TACK <3 dom är ifrån GUCCI. Utan hål, så mer en toffla, men det finns med häl så perfekt och köpa det nu till hösten <3 KRAM

   foodjunkie 2017-09-12 22:04:17
   Svara
 • Vart är din mysiga kofta ifrån? ❤️

  Ditte 2017-09-10 14:42:24
  Svara
  • Svar på Dittes kommentar.

   Hej fina du, den är verkligen mysig så kul at du såg det. Köpte den på Ralph Lauren på rean 🙂 STOR kram och trevlig vecka <3

   foodjunkie 2017-09-11 13:47:56
   Svara
 • Var är dina fina byxor ifrån? 🙂

  Mikaela 2017-09-09 15:46:39
  Svara
 • Vart är de grårutiga byxorna ifrån? Så himla fina!

  Tilda 2017-09-08 16:51:12
  Svara
 • Låter mums – får testas 🙂 ha en go helg! Kraam

  Petra 2017-09-08 11:31:32
  Svara
 • Gud vad kul!

  Josefine 2017-09-08 09:59:32 http://www.sotningstjanstsverige.se/
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!