Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bärigt och härligt

alltså lägg ett span, hur mycket vill man bara trycka ner huvudet och bara gapa 

smaska i sig en hel den björnbär där på silverfatet 

inte vilka som helst heller utan mamma hade varit ute och plockat – nam nam sa Alba

.. och blev friskare dagen till ära då hennes BFF kom på besök 

sa jag att det var svårt att hålla sjuka barn lugna… ? 

Hej hej hej! 

Finns det någonting härligare än och se sitt lilla knyte till barn lycklig? Nu hoppas vi inte Livia (eller Valter som knappt kom med på bild) blev smittade av dagisbacillerna. Men kära nån så kul dom hade idag. Det vet man ju själv, hänga med sina kompisar är det bästa! Så jag och Mickis hängde medan dom lattja. Glömde dock visa marmeladen mamma gjorde på björnbären för henne, typiskt.. men mer till mig mohaha.. Jag är så övertrött för tillfället så mitt recept som skulle komma nu får vänta till imorgon. Hoppas ni har förtroendet för att det kommer och längtar till nästa inlägg, med mat istället för skuttande barn och massa bär 😀 Sen vill jag säga att ni är fantastiska på att fråga saker nu vilket gör bloggen så mycket mer levande, tack <3

STOR KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej, skulle inte du kunna göra ett inlägg där du säger saker som är bra att ha hemma? Som basvaror och bra grönsaker/kryddor tex? ?

    Lovisa 2017-09-13 18:12:24
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!