Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

den här kombon på en tallrik

 

Hörrni fina ni, inte var jag väl för deppig i mitt förra inlägg? Det var inte meningen med det hela. Vill bara vara lite personlig och berätta hur dagen varit. För vi alla har ju alla en dålig dag ibland. Men den här tallriken, är inte dålig för en sekund. Jag är seriöst ingen pasta-tjej, så dom gångerna jag äter det vill jag verkligen att det ska vara så där extra gott. Och då vill jag passa på att tipsa er om det.

Gör en tomatsås: hackad vitlök, gullök, krossade tomater, balsamico, lite chili, svart peppar, salt. Koka spagetti. Ta fram en stekpanna och stek svamp i både smör och olivolja, jag hade karljohansvamp men går även bra med kantareller. Blanda spagettin och tomatsåsen, ha på svampen, riv över parmesanost och nu även det goda som rostade pinjenötter. Toppa med lite ruccola. NAMNAM! Simpel, smakrik, varmt och sjukt gott <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Det är fint av dig att du delar med dig av sånt här med. Det är så lätt att man bara nämner/skriver om det härliga som livet erbjuder i bloggar, blir som att dessa dåliga dagar liksom inte existerar för vissa människor. Vill bara säga att jag uppskattar att du faktiskt väljer att dela med dig av även det, det jag älskar med din blogg, man får liksom en äkta sida från dig och det gör att du är en så fin förebild/inspiration för mig. Det är fint och äkta av dig. För ingen människa i världen har ju bra dagar 365 dagar om året så är det ju. <3 Ha världens bästa helg. KRAM

  Julia 2017-09-15 16:42:41
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Du är helt underbar! Så lycklig med så fina läsare. Aldrig fått en dum kommentar på alla år. Det värmer i hela hela hjärtat. Men självklart har alla dåliga dagar, det är så livet är. Men mitt mål är ju att aldrig få er på dåligt humör så är försiktig med att dela med mig av sånna dagar dagar, om du förstår vad jag menar.. inget kul och läsa när någon sitter och klagar några gånger i veckan 😉 Men äkta kommer det alltid att vara men vill ha en positiv känsla här <3 Sköt om dig så länge och hoppas du har världens bästa helg! STORA KRAM och tack för kommentaren

   foodjunkie 2017-09-16 11:21:00
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!