Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

positiva tankar

 

oh kära nån vilken dag…. den här dagen har inte gått i mitt täcken. Jag försöker ju alltid tänka positivt, vilket det oftast då blir, så man inte grämer ner sig själv. Sen är det så trist tycker jag och uppfattas som en negativ person. Eller det värsta av allt är att dra med nån i sin dåliga-dag-bubbla! Så att få avsluta dagen med några favoriter gjorde hela min dag. Vi lagade inte ens middag utan körde på Foodora och drack bubbel, dock alkoholfritt. Så alla dom där små skit-sakerna som inte gick som det skulle idag är som bortblåst och en ny dag imorgon. Och när jag vaknar kommer min älskling ha kommit hem också som varit borta i nån dag nu.

Jag som lovade er ett recept idag.. det var en av sakerna som gick åt skogen- mitt minneskortet inte var i kameran när jag hade lagat klart all mat. Och jag var inte hemma..  Så tog med min mobil, så ska visa er det direkt efter det här inlägget så ni inte går miste om det goda bara för att jag klanta mig med kamerakortet <3 Kram på er och hoppas ni tänker på att tänka positivt när något går snett! Men också låta sig ha en sån dag ibland är rätt härligt det med.. haha avsluta med en klyschig positiv härlig meningen 😉 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind