Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

det här är min melodi av snabbmat

att ha pannkakor hemma är ju ett fantastiskt alternativ till snabbmat

man kan ju fylla dom med lite vad som helst

även rödbetor älskar jag att ha färdig-kokta i kylen hemma 

en färgglad lunch med så mycket näring på några få minuter

och så otroligt gott

Hej fina ni!

Gillar ni pannkaka? Jag har en kille som är ett pannkaksproffs. Det är ju så bra att göra många så det finns kvar till senare. Dom blir ju t o m godare lite senare tycker jag. Men att fylla dom med grädde och sylt är inte min melodi. Utan andra härliga färger som så där som ni ser på bilderna är härligare tycker jag. Den här är fylld med: rödbeta, fetaost, sallad, avokado, valnötter, salt och peppar. Någon som blev sugen? Det är som en wrap fast med pannkaka. Och pannkaka kan man ju göra som man vill, det finns ju många olika recept, jag menar typ bovete-pannkakor och just sånna kan ni hitta om ni TRYCKER HÄR <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!