Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lets wow med Lidl och Heide Klum

där stod jag får några timmar sen, i en helt nyöppnad Lidl butik, lite vilse men taggad

musik och glada människor, sjukt bra kombo

min bästa glada människa, Lisa

vi gick runt och shoppade ihop ( kan tillägga att jag älskar att ha färska kryddor hemma men även att som gåva fick man fylla sin korg, fantastiskt ju)

Veckans erbjudande kom gåendes där, en tjusig mamma dagen till nyöppningen 

tog en bild här från Lisa för att visa att jag själv inte var sämre… någon gång måste ju vara den första på en catwalk…

så ballt det var och se en modevisning inne i en stor butik, och det var inte vilken som helst utan Heidi Klum som gjort tillsammans med Lidl

så där satt vi bland frysboxarna och spana, och dom kläderna kommer bara att säljas i EN vecka i butikerna, så missa inte för det var mycket fint och sjukt billigt 

på jakt efter den goda yoghurten plus fetaosten, dom två får ni inte missa på Lidl, enligt mig

en donna i kyldisken, hur ball ser inte den modellen ut.. 

har ni läst ”food pharmacy”? Gör det om inte, dom var där och bjöd på tilltugg, så gott!

och hör och häpna, där står min chaufför och plockar min påse, en sann gentleman

men han ser ju riktigt nöjd ut visst, gosar till det ordentligt där i bakgrunden.. 10 poäng får han

sa ju att det var glada människor där 😀 

och även min mamma för det roliga skämtet ” Hide Heidi…” 

vi kanske inte heller var så roliga, som skulle ta en bild med stjärnan och då stå exakt samma, vilket vi dessutom totalt misslyckades med. Fridas både dress och skor är Lidls som Heide har skapat så ni vet..

ser ni mig? lika rolig som alltid… 

Hej hej hej hemskt mycket hej!

Dom här sena inläggen måste bli en ändring på. Från och med imorgon faktiskt. Nu tänker jag strunt i allt det där som ”måste” göras och fokusera på att snabbt in med inlägg här. Känner min som en sopa som varje dag sätter mig vid datorn sent in på midnatt. Ni vill såklart se inläggen tidigare, det behöver man inte vara rymdforskare för att förstå. Och jag själv vill ju göra kväll hemma någon gång istället jobba sent in på natten. Men jag får inte tiden att räcka till. Sen är jag mer en kvällsmänniska så ska inte klaga för mycket 🙂

Ni har ju fått se några bilder nu på min kväll, och vilken underbar kväll. Det var en smygpremiär för Lidls nya butik. Jag har ju min jag går till på Sveavägen och önskar att jag hade en närmare än så, och det bästa av allt vore ju såklart om just den här fanns nära. Jag har verkligen några favoriter på Lidl och går specifikt dit för att köpa dom, men ikväll såg jag så mycket jag ville handla. Och tro mig, jag kom hem med så mycket saker som ska testas. Vi pratar inte bara mat utan hud och hår till kokosolja etc etc etc. Fast det som var ballast ikväll var ändå modevisningen, alla har ju varit i en butik sisådär kanske 100000 gånger men aldrig med en modevisning i sig..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men hallåå snygging!! Outfitdetaljer please! 🙂

  :) 2017-09-16 11:55:15
  Svara
  • Svar på :)s kommentar.

   MEN UNDERBARA DU <3 1000 tack, det är en Mango kjol och en Massimudutti tröja 😀 STOR KRAM

   foodjunkie 2017-09-17 14:43:53
   Svara
 • men LETSWOW!!!! <3e

  Frida 2017-09-15 16:44:54
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Det var verkligen wow, gå i en butik ingen varit i förut så allt stod extremt perfekt på raderna och där då var den där modevisnings, sen att man fick då gå och fylla sin korg med vad man ville va ju plus haha ( gratis är gott) <3

   foodjunkie 2017-09-16 11:18:03
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!