Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min hud stramar som aldrig förr

här kommer några bilder jag aldrig trodde jag skulle visa för er, selfies med blod i ansiktet… men bjuder på dom.

jag vill nämligen så tipsa er om den här ansiktsbehandlingen – det är verkligen den bästa jag gjort

ser väldigt behagligt ut visst.. ? det var det inte haha

fast så värt lite smärta!

Ja, som ni vet så älskar jag ansiktsbehandlingar, som vi säkert flesta gör. Men jag har hittat den totalt överlägset bästa. Eller det var ju inte alls jag som hittade utan såg en kompis som gjorde det och blev taggad direkt. Tycker det är så fint med en hälsosam hud, man ser det tycker jag. Sen har man alltid dagar eller perioder som man kan känns sig lite deppigare i huden men då tycker jag man ska unna sig en behandling. Sen är ju för mig mat, träning, sömn, r e n g ö r a och använda fukt krämer det bästa.

Det är väll allas önskan om att man hade porslinshud, lite så som barn har, helt fläckfria, lena och inga rynkor. Men det är väl inte så enkelt och ha det när man närmar sig 30 år.. jag är ju inte ett barn längre även om jag tror det ibland. Och hallå DEN HÄR behandling var helt galen. Ni ser den första bilden, det är som en stor penna som det sitter 12 st nålar i, den drar man fram och tillbaka medan nålarna åker upp och ner hur fort som helst. Ni har säkert sett Kim Kardashians instagram när hon gjorde den här? Det tar typ fem minuter, gör väldigt ont ( jag fick t o m nån tår) , sen lägger man på en fuktmask som känns som himmeln med lite kyla på men som det drar i huden och sticker. Just nu sitter jag fortfarande röd i ansiktet men aldrig känt att det stramar i huden som det gör nu! Den sätter igång hela blod-cirkulationen, så jäkla ballt och nice!

Efter att jag la ut på instagram, titta där om i vill se filmer ( foodjunkieblog) så sa Anna som jag var hos att jag kunde få ge er ett erbjudande- världens sötaste Anna! Fick så sjukt mycket frågor där så är det nån som undrar nåt så skriv, jag har typ alla svar! Behandlingen heter Micro needling och kostar väldigt mycket på andra ställen ( sök och se..) men hos Anna kostar det 2.000kr för 1 gång och ni får 20% rabatt om ni går nu i oktober. Så nice ju! Skicka ett sms eller ring på 0735255752 och ni kan även boka på kokorosthlm.com hos Anna W och säg att ni läst här. ( Tips, ha med keps eller liknande är ni ska gå därifrån och boka ingenting till kvällen haha, ) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!