Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ägg bonanza

Hur äter ni era ägg? För jag hoppas ni äter ägg. Min pappa har ju skaffat sig 6 höns på sin tomt i Danmark och jag är så taggad att åka dit med Alba och både få visa dom, se hur Bella hunder beter sig med dom ( hon tror tydligen hon är en höna ibland, hjälper och krafsa upp mask osv..) men tänk sen när dom får ägg, så gott och abbot och ha sina egna ägg. Har ni hört att ägg är efter bröstmjölk det mest näringsrika man kan äta? Tror jag nämnt det för er förut, men även också att det innehåller då allt förutom C-vitamin. Det bästa är väl att det innehåller D-vitamin, det behöver ju verkligen i landet utan solstrålar.

Jag tycker det är så gott med tryffelsalt på ägg, men även sesamfrön. Testa 🙂 Tycker det är så härligt att min dotter gillar ägg, enkelt plus veta att hon får i sig massa bra näring. Det hon gillar mest nu på tal om det som jag gillar mer är gojibär. Hon kallar det godis, får se hur länge det håller…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag tillhör en av dom som inte gillar gulan, vet inte vad det är men tycker bara den smakar typ konstigt? Däremot så går det bra om det är stekt ägg, men då måste det vara perfekt. Ska inte rinna från gulan men den ska samtidigt inte vara helt fast 🙂
  Tyvärr äter jag inte ägg så ofta, har det i gröten på morgonen såklart men hela ägg- väldigt sällan. Ibland i sallad, typ räksallad o så..

  Elin 2017-09-18 18:47:28
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag förstår hur du menar, jag är en periodare med ägg. Ibland massor och ibland kan jag inte ens känna lukten. Men vill ändå få ut det som tips. Men det viktigaste är att dom ekologiska. Borde jag lägga till i texten faktiskt.
   Stekt ägg på knäckemacka är en favorit, men då har jag massa riven parmesanost på 😀 Det måste du testa 😉

   foodjunkie 2017-09-19 09:13:28
   Svara
 • Äter ägg på alla möjliga sätt, men löskokt med salt är antagligen favoriten!

  Jossan 2017-09-18 09:33:39 https://vepax.se/
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!