Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tips till alla att boka en helgdag

rawfood mat med en grön smoothie…

…världens bästa sis

…en lugn och go stund med guld i mun helt enkelt

 

Hur nice söndags- morgon blev inte det här.. Yoga på Yasiragi. Dom bygger ju om spat ( öppnar 1 januari) men att bara få komma iväg på yoga var helt underbart. Bästa sättet och avsluta veckan. Skölja bort all stress med lite yoga och även få igång hela kroppen. Känner i hela kroppen nu att den varit och tänjt ut sig lite. Vi höll på i hela 90 minuter, helt galet, kändes som 30 minuter typ. TIPS och boka sånt på helgen, ta med nån fin människa och ät frukost eller lunch efter. Vår lärare hette Adam Hustler och har aldrig någonsin varit på ett sådant bra pass förut. Ser ni hans namn BOKA, dock bor han i London … Annars tycker jag om Altromondo.

Fick sån energi så ska ta tag i sån rolig sak som att rensa. Vi har efter 2 år fått källare.. Kan ni ana att vi haft allt ( fast nu vet jag inte om jag ens behöver ta ner vinterkläderna…)  i lägenheten, så är rätt taggad på att få packa ner i kartonger och förflytta en hel del till källaren. Hoppas ni haft en underbar helg! Hörs snart igen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!