Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

mer personligt

Hej måndag och fina läsare!

Den här veckan känns som ett stort livspussel, så mycket på schemat. Är det inte alltid så, antingen är det mycket eller så är det inget. Men alltid kul när det händer saker tycker jag. Jag mår bra av vara i rörelse och träffa folk men sen tycker jag det är så mysigt och komma hem och landa. Ska verkligen försöka att inte komma in här mitt i natten för det är sån stor stress för mig. Då tänker jag på det hela dagen men hinner inte sätta mig med bilder osv förens Alba somnat. Så skönt och veta hur man fungerar, plus att nu vet ni att jag tänker på att få ut massa tips här är viktigt för mig. Som här måste jag tipsa er om en rolig sak( ej reklam!), ha mer tavlor och bilder hemma. Det blir så mycket mer personligt med bilder även om jag har svårt att ha en bild på mig själv haha. Jag lägger en snabb-order på hemsidan Crimson, där kan man välja storlek osv. Efter två dagar hämtar jag ut och köper sen ram. Visst blev det här lite gulligt i hennes rum? Lilla donnan..

Har burit ner väldigt många kartonger till ( den efterlängtade )källaren precis så perfekt uppvärmd inför måndagens pass på Kampsportslabbet.. Träna en måndag är det bästa enligt mig! Det sätter spår på hur hela veckan kommer se ut tycker jag. Måste springa dit nu men hörs sen igen. Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!