Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

att smörjas inifrån

 

Älskar att ge er massa tips, små som stora. Här kommer ett som jag gör varje dag. En stor sked kokosolja med vatten direkt när jag vaknar ( vissa tar upp till tre st). Jag tar mina uppehåll med det också precis som med allt annat men så fort jag börjar med det känner jag skillnad. Ni kommer märka själva, vissa märker redan dag 1 eller så får man ge det lite tid. Så himla härligt att smörjas inifrån (och samtidigt ta det där vattenglaset som sköljer kroppen där inne innan det kommer mat osv). Kokosfett innehåller mycket av ett speciellt mättat fett, som kroppen har lätt att använda som bränsle. Och den kan inte lagras i kroppen som andra fetter. Och på tal om fett nu så kan det här vara bra mot att jobba bort bukfett.. Men tips då är att köp en ekologisk och kallpressade, då finns det så mycket mer näring i! Kokosoljan kan även höja din ämnesomsättning genom att öka din kroppstemperatur, och då får man mer energi. Testa och se om ni märker nåt 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag har sedan ca 1 år tillbaka följt ditt tips om att börja dagen med ett glas ljummet vatten(man häller upp ett glas vatten och ställer ner en sked ekologisk honung kvällen innan) och på morgonen dricker jag sedan detta med omfiltrerad eko äppelcidervinäger. Brukar även pressa i en citron pga gillar citrus. Jag har bara upplevt positiva ting av denna kur plus att man verkligen känner att kroppen ”vaknar till liv”, på ett bra sätt. Då du är lite av en hälsoguru för mig så undrar jag således om du skulle säga att kokosolja+vatten är bättre än honung+äppelcidervinäger på morgonen?

  Felicia 2017-09-21 17:08:52
  Svara
 • Det finns väldigt mycket som tyder på att kokosolja inte alls är nyttigt så det är synd att sprida bilden av att den skulle ”smörja en från insidan” när den snarare ökar risken för karsiovaskulära sjukdommar. http://www.gp.se/livsstil/h%C3%A4lsa/d%C3%A4rf%C3%B6r-%C3%A4r-kokosoljan-inte-nyttig-1.4380658

  Emelie 2017-09-20 19:35:47
  Svara
 • Ska vattnet vara varmt??

  Maria 2017-09-19 21:02:27
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!