att kicka igång morgonen och immunförsvaret

 

 

I samarbete med Rynkeby Shot

Hej mina finaste!

Det här är så kul! Var det någon av er som såg när jag la ut på min Instagram Stories och tipsade om en flaska jag hade köpt hem med en massa ingefärashots i? Det var just den här från Rynkeby, fast då utan gurkmeja.

Jag var så nöjd och glad när jag hittade den i min mataffär för jag tycker det är så himla nice att starta dagen med en shot, men orkar inte alltid riktigt med allt skalande, hackande och mixande själv på morgonkvisten. Så att köpa hem den här för en billig slant och veta att man har färdiga shots till hela veckan för familjen, det är ju perfekt.

Det var många som undrade var jag hade hittat den när den hamnade på min stories, så det känns som att många gillar att boosta sig med lite nyttigheter precis som jag. Det roliga är sen att Rynkeby kontaktade mig för att berätta om sitt nya tillskott – Rynkeby Shot Ingefära och Gurkmeja.

Ni vet säkert hur bra gurkmeja och ingefära är men det är bra att påminnas ibland. Nu när hösten kickat igång med skolor och förskolor kommer förkylningarna som ett brev på posten. Då är det läge att boosta sitt immunförsvar och mycket pekar på att det just är intaget av antioxidanter vi då ska fokusera på. Det jag gillar allra mest med Rynkeby Shot Ingefära och Gurkmeja är hur äkta innehållet är med naturliga råvaror. En riktigt energi-boost fullproppad med vitaminer och antioxidanter som jag tycker är perfekt att kicka igång morgonen och hösten med, dessutom som en ny god frukostvana!

Jag har fått möjligheten att bjuda 10 av mina läsare på Rynkeby Shots (de håller två veckor i kylskåp efter man öppnat annars kan flaskorna stå i skafferiet länge)så glad över att få bjuda på något som både smakar gott och gör gott! Vill du ha lite shots hemskickat till dig? Det enda du behöver göra är att i kommentarsfältet nedan i en kort mening berätta – Vad skulle du vilja skaffa för ny god vana i höst?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
94kommentarer
 • Jag skulle vilja skaffa mig en ny härlig söndagsvana med hårinpackning och söndagsmask efter söndagspromenaden. Få göra sig fin för sin egen skull och ta hand om sig själv är det snällaste man kan göra mot sig själv 🙂

  Anna Persson 2017-09-24 08:03:29
  Svara
 • Jag behöver få i mig precis just ingefära och gurkmeja på grund av att det hjälper mig att må bättre då de dämpar de inflammationer som jag har pga reumatism. Jag kan för tillfället inte äta mina mediciner på grund av att jag är gravid. Så därför skulle jag behöva få en rutin på att varje morgon/dag få i mig dessa råvaror 🙂

  Lenita 2017-09-23 16:52:55
  Svara
 • Efter att ha varit föräldraledig i över ett år är det nu dags att börja jobba igen. Jag har lovat mig själv (ny rutin för hösten) är att ta hand om mig själv både på in- och utsidan – äta nyttigt (tack för alla tips på din blogg <3), dricka mycket vatten, och träna regelbundet. Jag hoppas att detta löfte ska få mig att må bra o boosta mitt enerigförråd inför vintern! Egentligen är det ju inte en ny rutin, utan mera återgå till gamla vanliga vanor 🙂

  Malin 2017-09-22 16:53:30
  Svara
 • Jag skulle vilja skapa den goda vanan att bli snällare mot mig själv. Jag vill unna mig mer enkla saker som ökar livskvalitén, så som frisk luft och peppande tankar

  Emma L 2017-09-21 22:00:05
  Svara
 • Vilken underbar kombo med ingefära och gurkmeja!

  I höst vill jag som ny vana börja älska mig själv mer! Med det menar jag att ta hand om mig själv både genom att stressa ned och äta mat som man mår bra av. Ett mål är att börja äta mer vegetarisk mat. Kroppen känns mycket lättare och det är även SÅ mycket bättre för miljön! Hejaheja!

  Olivia 2017-09-21 21:15:22
  Svara
 • Under hela min uppväxt var frukost dagens viktigaste mål- fick alltid hembakat bröd och färskpressad apelsinjuice (även om klockan var 06.00 en tisdagsmorgon), men när jag flyttade hemifrån tappade jag den vanan, slutade helt enkelt att äta frukost. Har vid flertalet gånger försökt ta upp vanan igen och de gånger jag väl äter frulle (tex när jag hälsar på föräldrarna) så mår jag oerhört mycket bättre resten av dagen. Så mitt mål för hösten är att börja äta frukost- det behöver inte alltid vara acaibowl och avokado toast (det överlåter jag till lördagsbrunchen). Därför hade det varit perfekt att starta varje dag med Rynkeby shot med Ingefära Gurkmeja och att få en fantastisk vana att starta varje dag med denna guldklimp till shot.

  Ida L 2017-09-21 21:08:09
  Svara
 • Laga mera mat från grunden och baka eget matbröd

  Anne 2017-09-21 18:55:05
  Svara
 • En ny vana som jag skulle vilja skaffa i höst är att äta mer vegansk mat. Jag mår så otroligt bra i både kroppen och själen när jag äter sådan typ av mat plus att det gör otroligt gott för miljön och som skidåkare känns det otroligt viktigt att göra det man kan för vårt klimat. 🙂 Som en boost på detta vore det toppen att börja varje dag med en ingefära och gurkmeja shot för att kicka igång dagen och hjälpa kroppen!
  Kram Clara

  Clara Sjölund 2017-09-21 15:05:24
  Svara
 • Ny rutin för hösten – Komman upp ur sängen på morgonen.

  Skämt å sido, har en 2åring och stressen varje morgon innan jobb och förskola pga. för många snoozningar gör att det i vår fam är svårt att slänga med uttryck som ”morgonstund har guld i mun”.
  Men vitaminshotsen kanske kan hjälpa denna trötta familj att komma på fötterna. :)))

  Michaela 2017-09-21 14:12:52
  Svara
 • Jag ska änligen lära att springa! Jag har som mål att kunna springa 10 km om 3 mån. dvs 1/1-18!
  Heja mig!

  Elise Eriksson 2017-09-21 14:07:48
  Svara
 • Vilket bra tips! Exakt som du skrev är det för mig, jag blir för lat när det ska hackas, skalas och pressas och sedan diskas ? Hoppas denna finns i min butik! Behöver en hel flaska typ, har åkt på barnens baciller och ligger nerbäddad hemma nu ?
  Denna hösten ska jag försöka få till ett par långa promenader/ vecka förutom min yoga! Friska luften, att röra sig och denna lilla egentid måste jag hålla fast vid! + mer vegetarisk mat vilket du inspirerar så till!! ?

  Ha en fin torsdag!
  Kram från Göteborg

  Sandra 2017-09-21 11:45:23
  Svara
 • Min nya vana i höst är att allt som jag sagt att jag vill göra mer än tre gånger måste jag boka upp mig på. Än så länge har jag provat på boxning, yoga och ideellt arbete. Det krävs goda morgonvanor för att orka. 😉

  Josefin 2017-09-21 09:12:28
  Svara
 • Jag skulle vilja börja meditera en stund varje morgon med en härlig kopp te efteråt. Även om jag då måste gå upp kl 5 ungefär så tror jag det kommer ge mig mycket tillbaka. Mina kära patienter som jag vårdar kommer förmodligen få en mer harmonisk och lugn sjuksköterska.

  Rebecca 2017-09-20 22:09:16
  Svara
 • WOW! Jag har precis börjat på ett nytt jobb och är nyinflyttad i min (första) egna lägenhet i Stockholm, så nu behöver jag en god vana som håller mig frisk under vintertiden så jag kan njuta av det nya livet!

  Kajsa 2017-09-20 21:50:14
  Svara
 • Min nya vana i höst blir att bara vara glad oavsett vad!

  Paulina 2017-09-20 21:49:58 http://www.nouw.com/paulinaedith
  Svara
 • Jag vill ge mig själv egentid. Tid att landa och ta hand om mig själv. I ett hektiskt liv med krävande karriär, socialt liv, träning och pojkvän- och ja, alla andra måsten, känns egentid som det lyxigaste jag kan unna mig denna höst. Och såklart en frisk och kry kropp och knopp – kanske med hjälp av en hälsoshot 😉

  Sarah 2017-09-20 21:38:57
  Svara
 • Har precis flyttat hemifrån, och mitt mål är att bli vegan. Har knappt fått vara vegetarian hemma men nu vill jag verkligen köra fullt ut.

  Louise 2017-09-20 21:31:47
  Svara
 • Mitt liv ändrades ganska så plötsligt denna hösten. Så min nya hälsosamma rutin blir att ta långa promenader och njuta av naturen så mycket som möjligt.

  Jessica Purontaka 2017-09-20 21:22:07
  Svara
 • Den nya goda vanan som jag vill skaffa i höst är egentligen en gammal vana som liksom sakta glidit iväg; yogan. Jag vet att den får min rygg att göra glädjevolter och gör mig mer fokuserad i skolan och på jobbet, så nu ska den banne mig få en klar plats i min vardag igen!

  Eva 2017-09-20 21:17:22
  Svara
 • Min nya vana är att försöka njuta mer av långa mysiga frukostmornar innan jobbet även fast det blir mörkare och kallare ute och inte längta tillbaka till sommaren för den kommer igen. Nu är nu!???????

  Rebecka Ellis 2017-09-20 21:11:49
  Svara
 • Att få till en bättre struktur med både kost och träning. Försöka ha bestämda dagar för bl.a gympapass och yoga som jag följer på tv:n via Chromecasten. Jag vill även undvika gluten eftersom jag mår så mycket bättre utan. Laga mer vegetariska rätter och även äta mer rawfood.

  Evelina 2017-09-20 21:11:01
  Svara
 • Min nya vana för hösten är att, för både miljöns och kroppens skull, grotta ner mig i massa roliga veganska recept och bli bättre på att laga just vegansk, nyttig och god mat!

  Louise 2017-09-20 20:56:41
  Svara
 • Underbart! Jag vill hålla mig frisk i höst så jag kan hitta en balans med träningen. Genom att shotta smaskig ingefära och gurkmeja tror jag mig ha en chans att vinna över förkylningar och snorparader ??

  Lisa 2017-09-20 19:56:52
  Svara
 • Min nya vana kommer vara att våga sätta mig själv först. Att lyssna på min kropp och vad den behöver. Rensa ut kroppen, boosta och fokusera på hälsan, det ska vara min nya vana 🙂

  Petra 2017-09-20 19:37:37
  Svara
 • Jag är mellan två jobb, två hem, två länder och tudelad i det mesta just nu ? Då behöver jag en extra kick mitt i allt ??

  Linn 2017-09-20 18:58:22
  Svara
 • Börja leva i nuet och njuta mer av livet

  Linda 2017-09-20 18:43:42
  Svara
 • Hejsan!
  Har kikat på den där flaskan och såå velat testa, vilket guldläge!? Efter att ha tampats med förkylning, feber och förkylning då jag stressat med jobb, skola och tankar sen i slutet av juli så sitter jag här med ännu en förkylning… Älskar att träna och röra på mig, men kroppen vill bara inte. Försöker göra Allt rätt, sover och sover, men får tillbakaslag hela tiden. Undrar om shoten kan hjälpa mig på traven, hmm?

  Tack för världens bästa Instagramkonto och för en härlig blogg som jag sträckläst idag väl här i min lilla sjukstuga!

  Kram Emma

  Emma kasselring 2017-09-20 18:10:43
  Svara
 • Att skratta mer och oftare vara spontan och ” wild and crazy”

  Anna Edström 2017-09-20 17:39:58
  Svara
 • Ny god vana – att skratta mer och vara mer wild and crazy ?

  Anna Edström 2017-09-20 17:34:44
  Svara
 • Efter att ha mått gravid illa nu i 3 månader och bara varit sugen på pizza & sura godisar så längtar jag efter energin att göra gröna smoothies, och träna så smått. Så mitt löfte till mig själv ( och lilla bebisen) är många promenader, några nävar spenat i smoothien & en & annan pizza då & då 🙂
  Kram <3

  Lina 2017-09-20 15:45:40
  Svara
 • Nu när jag har en liten bebis i magen så är dels mitt immunförsvar försvagat men jag vill också ge så mycket snälla saker som möjligt till den lilla människan som växer i min mage. Det är inte alltid så lätt när jag många gånger helst vill äta snabbnudlar och ostmackor till lunch och middag men med rynkebys gurkmeja/ingefära-shot kan vi åtminstone få en bra start på morgonen 🙂

  Kajsa 2017-09-20 15:09:13
  Svara
 • Hej! Åh jag skulle älska att prova den där shoten! Perfekt att preppa hela familjen med nu i förkylningstider. Vår tvååring har precis börjat förskolan så förkylningar avlöser varandra milt sagt. Mannen å lillan åker oftare dit än jag – kanske för att jag älskar ingefära å citron! Min nya vana för hösten är två skogspromenader samt två styrkepass per vecka. Det är så viktigt för kropp å själ. Kram å tack för en underbar blogg!

  Amanda 2017-09-20 14:25:25
  Svara
 • Höstterminen i skolan har precis börjat och jag har två tunga kurser parallellt att ta mig igenom. För att orka studera hela dagarna behöver man fylla på med massa näring och energi. Därför hade denna dryck passat perfekt för mig att starta dagen på!

  Anna 2017-09-20 13:23:34
  Svara
 • Min nya goda vana är att vara snäll mot mig själv. På både ett mentalt plan men också genom det jag stoppar i mig. Det kan låta ganska flummigt men jag har märkt att desto bättre jag behandlar mig själv, desto bättre behandlar jag även andra, så det är min nya goda vana där även Rynkebys shot passar in perfekt!

  Therese 2017-09-20 12:03:56
  Svara
 • Jag ska äta mer vegetariskt, massa frukt och grönt! Därför skulle detta passa mig perfekt 🙂

  Hanna Brage 2017-09-20 11:51:53
  Svara
 • Hej! Jag är just nu sjukskriven för utmattning och försöker ändra vanor och tankesätt. En vana jag försöker börja med och vill hålla i höst är att ta promenader i skogen mycket oftare. För att få återhämtning :). Och att sluta prestera hela tiden..

  Bea 2017-09-20 11:30:51
  Svara
 • Hej!
  Är nu inne på slutet av min andra gravditet. Fyra veckor kvar! Mycket komplikationer med hjärtproblem, foglossning och andfåddhet. Orkar inte leka med min 3 åriga dotter som är mitt allt och detta gör mig förtvivlad och ledsen. Så för hösten gäller återbygga kropp och själ så fort det går pch kunna vara det piggaste jaget för mina barn och så klart mig själ. Det ser jag fram emot!! Skulle gärna boosta mig med shootsen både inför förlossning och allt det som kommer efter. Tack för en fin blogg! Älskar den.

  Anna Adele 2017-09-20 11:26:47
  Svara
 • Nu har vi alla 5 i familjen, varit sjuka i olika omgångar sista veckorna.
  Nu står jag varje söndag och gör ingefärsshot som räcker hela veckan, för i höst är det minsann ingen i denna familjen som ska vara sjuk. 🙂
  Hade varit en dröm och hitta en bra ingefärshot, så att man kan slippa stå med detta varje helg. – våran nya goda vana i höst.
  För jag tror det är bra för kroppen och det som kan hålla oss friska i höst.

  H-Anna 2017-09-20 11:26:29
  Svara
 • Åh vad kul!
  Till hösten vill jag ta hand om min kropp och äta mer vegetariskt! Har även en tendens att åka på massor av förkylningar under denna mörka del av året så jag tror att den shot om dagen gör susen för mitt immunförsvar 🙂
  Kram!

  Mia 2017-09-20 11:12:12
  Svara
 • En ny och bra vana, så jag kommer på en bra bana 🙂
  Jag har precis börjat med 30 min rörelse varje dag för att öka vardagsmotionen och mot mitt hälsosammare liv, och hoppas shotarna kan hjälpa mig att slippa förkylningar och inflammationer:)

  Jennie Halvarsson 2017-09-20 11:12:06
  Svara
 • Att prioritera mig själv och lyssna på kroppens signaler.

  Johanna 2017-09-20 11:06:50
  Svara
 • Jag tycker som du att just mornarna kan vara svåra att få till med en kick av dessa nyttigheter. Jag brinner att förmedla denna kunskap även till mina kursdeltagare. Tell me tell me var hittar jag denna dryck?

  Karin Andersson 2017-09-20 10:58:31
  Svara
 • Min goda nya vana är att unna mig egentid i naturen. Jordens härligaste boozt för knopp och själ!

  Tack för en fantastisk blogg och Instagram! Booztar alltid!

  Johanna 2017-09-20 10:54:27
  Svara
 • Jag ska komma igång med kroppsskrubb i duschen. Det gör susen för blodcirkulationen och glowet i huden!

  Agnes 2017-09-20 10:31:32
  Svara
 • Jag behöver ladda mig själv och familjen med alla nyttigheter vi kan för att orka njuta av livet i den hektiska tillvaro vi lever i! För även om vardag och allt slit som den innebär är krävande så måste man NJUTA av tiden – oavsett vardag, helg, sommar, semester eller mörka vinterdagar.

  Anna-Lena Mostafa 2017-09-20 10:27:16
  Svara
 • Att gå upp tidigare på morgonen och äta frukost i lugn och ro.

  Sarah 2017-09-20 10:08:19
  Svara
 • Gå till gymmet för lite egentid samt träna upp kroppen så att den blir stark! En god vana som jag ska börja med nu i höst.
  Och med en sån här shot orkar jag springa iväg till gymmet! ??
  Kram?

  Evelina 2017-09-20 10:05:28
  Svara
 • Jag vill få frisk luft varje dag, så en promenad runt sjön blir den perfekta pluggpausen och en god vana!

  Julia 2017-09-20 09:58:27
  Svara
 • Jag tar en shot nästan varje morgon, det har blivit en av mina bästa vanor!

  Josefine 2017-09-20 09:46:29 http://finatander.se/
  Svara
 • Ny vana inför hösten är att jag har lovat mig själv att ta mig mer till gymmet. Jag kommer ha mer tid över och jag bor nära, så det finns inga ursäkter! Jag vet ju att jag mår så mycket bättre efteråt och blir en piggare och gladare människa!
  Kram

  Miranda 2017-09-20 09:46:02
  Svara
 • Härligt!! En god vana till hösten jag ska skaffa är att komma igång med träningen igen då jag har varit sjuk en del sista tiden, träning varvat med höstmys och tända ljus. Så behöver en hälsoboozt 🙂

  Anna 2017-09-20 09:40:04
  Svara
 • Min kära underbara man är alltid sjuk på hösten. Jag skulle ge honom en shot varje morgon för att han ska hålla sig frisk. För alla vet hur män är när det är sjuka… ? Så nya vanan blir en frisk höst ihop ?❤️??

  Emma 2017-09-20 09:39:47
  Svara
 • Jag skulle vilja grunda mig själv med lätt yoga på morgonen, tror att känsla tanke och kropp får en bättre chans till samarbete då 🙂

  Fanny 2017-09-20 09:38:42
  Svara
 • Min kära underbara man är alltid sjuk under hösten, jag skulle ge honom en shot varje morgon så han håller sig frisk. För alla vet hur män är när de är sjuka… nya vanan blir ju då äntligen en frisk höst ihop ????

  Emma 2017-09-20 09:35:44
  Svara
 • Oj så gott det ser ut!

  I höst ska jag försöka få en vana att ge mig själv lite egentid. Ha minst en timme om dagen som bara läggs åt mig själv. Träning, yoga eller bara att investera i lite näringrikare mat. Inget som är helt enkelt alltid som student med mycket ideella engagemang överallt.

  Många kramar till dig!

  Stephanie 2017-09-20 09:35:28
  Svara
 • Eftersom jag precis har börjat plugga på högskolan så vill jag försöka hitta en god rutin i vardagen, jag vill skaffa en vana att äta en nyttig frukost, komma igång med att träna regelbundet samt äta bra mat under dagen så att jag kan fokusera lättare när jag pluggar och då bli klar tidigare med pluggandet och spendera mer tid med min sambo!

  Angelica 2017-09-20 09:33:18
  Svara
 • I höst har jag bestämt mig för att försöka pusha mig själv att gå utanför min komfortzon. Bryta mig loss ur mitt lilla bekväma hamsterhjul. Det är först då vi utmanar oss själva som vi kan se resultat. Jag hoppas på att det jag lägger in, kommer jag att få ut inom en snart framtid! Du är min inspiration påvägen? Kram

  Julia 2017-09-20 09:32:34
  Svara
 • Jag vill unna mig mer saker i höst, saker till och för mig själv. Allt ifrån att fixa naglarna, gå på en massage eller bara köpa det där fina doftljuset som jag länge har velat ha.

  Liv 2017-09-20 09:31:06
  Svara
 • Deras ingefärashot är så god! Sålldes förut på vår ICA men nu hittar jag den inte längre:( Så vill gärna prova deras nya smak+ få info om vart de sälj:) Ny vana till hösten är helt klart att börja laga vegansk mat hemma (började i förra veckan), så gott! Kram på dig! /Emilie

  Emilie 2017-09-20 09:29:31
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja öva på att vila lite mer i höst. Jag är en person som älskar att ha många bollar i luften och glömmer ofta bort att vila. Så det är mitt mål av en god vana som vi alla behöver ibland. Älskar bloggen!

  Anney 2017-09-20 09:19:45
  Svara
 • Hej! Min nya goda vana är faktist att börja träna igen regelbundet ? Jag måste bara säga att jag blev så hilma glad när jag såg att rynkeby har satt ingefära shot på flaska ??? Perfekt! Håller med att man orkar nog inte skala och hacka och mixa på morgonen. Hoppas jag vinner och får pröva på den här nyheten ???

  Hanna 2017-09-20 09:10:08
  Svara
 • Jag vill fortsätta med min goda vana att morgonträna! Älskar känslan efter och förra hösten tog jag alltid en ingefärashot det första jag gjorde på morgonen för att hålla förkylningar borta, och det funkade! Men precis som du tycker jag det blir för meckigt att koka egen hela tiden.. vore guld att få prova!
  Kram

  Lina 2017-09-20 09:08:21
  Svara
 • Har den senaste tiden både varit sjuk mer än vanligt och allmänt varit trött, svag och hängig. Nu känner jag att det är på tiden att jag tar tag i min träning och framförallt min kost! Jag äter bra och varierat men jag måste dra ner på godsakerna jag stoppar i mig och istället vill jag få i mig lite mer superfoods som boostar min kropp. Rynkebys shots skulle vara ett perfekt komplement till min nystart!

  Josefin 2017-09-20 09:07:44
  Svara
 • Jag behöver lära mig att koppla bort skola och jobb för att minska stressen och kunna koppla av när jag är hemma. All stress har ju tyvärr gjort att mitt immunförsvar inte har varit det bästa den senaste tiden så att starta morgonen med en shot tror jag hade gjort susen 🙂

  Petronella 2017-09-20 09:06:18
  Svara
 • Vill verkligen på allvar känna att jag börjar ”ta hand” om mig. Inte bara halvhjärtat utan på riktigt. Hälsan är A och O, det är ju inget nytt under solen men inte alltid så lätt att leva upp till. Fick veta i förrgår att en av mina barndomsvänner gått bort – alldeles för tidigt. Vet att hon har haft hälsoproblem länge. Det är så ledsamt, och alldeles för tidigt. Blev både chockad och ledsen och känner spontant att det finns alltid små saker som bidrar i det stora hela, till ett hälsosammare liv.
  Kram
  Monica

  Monica Berglund 2017-09-20 09:01:46
  Svara
 • Köra yoga på morgonen!
  Har körde det några gånger redan och älskar de!
  Så skönt att väcka en stel kropp med snälla och avslappnad övningar för mig som annars ängar mig mest åt tuffa konditionssporter.

  Elin Öberg 2017-09-20 09:01:14
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle nog vilja vakna tidigare än vanligt för att hinna ta en promenad i höstmörkret innan man ska ta sig till jobbet, för att börja dagen på bästa sätt. 🙂

  Ariana 2017-09-20 08:58:32
  Svara
 • Vilket härligt tillskott på frukostbordet! I höst har jag som målsättning att komma igång med meditation och minska på vardagsstressen. Gå upp lite tidigare, och låta mobilen vara ifred:))

  Monika Åström 2017-09-20 08:55:04
  Svara
 • Jag har bestämt mig för att springa maran nästa år. En stor utmaning. Så jag ska få in rutinen att springa minst 3 gånger i veckan. Och dricka ingefärsshots såklart 🙂

  Tina Lindholm 2017-09-20 08:52:52
  Svara
 • Ny god vana i höst – för mig blir det att göra smoothiesar att ta med till skolan istället för att köpa mackor 😀 och att börja varje morgon med en regäl och god frukost – gärna med en shot! ⚡️?✌?

  Sofie svensson 2017-09-20 08:51:04
  Svara
 • I tentatider som hösten kommer vara fylld av i kombination med jobb och en massa träning hade jag behövt en extra boost för att inte hamna i sjukträsket.

  Julia 2017-09-20 08:50:59
  Svara
 • Måste gå och köpa!! ?

  Frida 2017-09-20 08:29:08
  Svara
 • Införa mer lek-/umgängestid med mina barn. Ju äldre de har blivit (10 och 13) ju mer självständiga är de, med all rätt, och ju mindre har det blivit att vi umgås. Gå på café, spela spel, bara sitta ner och se och lyssna på varandra, göra saker på deras villkor. Viktigt viktigt!

  Ha en bra dag!
  Kram!

  Jessica Sundberg 2017-09-20 08:27:57 http://attlevasunt.se/
  Svara
 • Hej! Låter ju superbra! Som trebarnsmamma känner jag att sömnen ofta blir lidande och det påverkar mig på ett ibland mindre smickrande sätt?? Så min nya vana i höst är att prioritera sömn och gå och lägga mig senast 22 på vardagar. En utmaning för mig..En annan vana som jag nyss återupptagit är att börja dagen med en mugg varmt (kokt) vatten med citron och riven ingefära i. Tack för en härlig blogg!

  Andrea 2017-09-20 08:26:39
  Svara
 • Gör egen idag men skulle som du vilja slippa det mecket. Älskar att ta en shots varje dag. Hade uppehåll ett tag och märkte skillnad direkt.
  Ha en härlig höst!

  Karolina 2017-09-20 08:19:30
  Svara
 • Hej! Min nya goda vana i höst ska (måste) bli att bli bättre på att stressa ner och ta hand om mig själv.
  Har svårt att komma upp på morgonen och har tidigare gjort egna shots för att det känns som en bra grej när man är lite schleten.
  Men färdig shot på flaska kommer spara mig tid och det är ju toppen när man ska hinna med ett (just nu) lite tufft liv.

  Bästa hälsningar
  Mathilda

  Mathilda 2017-09-20 08:16:12
  Svara
 • Min nya vana borde bli att komma ut och gå mer. Var bättre på det för ett tag sen, men nu har jag kommit av mig. Det är ju så skönt så fattar inte varför jag inte gör det längre.

  Elin 2017-09-20 08:14:49
  Svara
 • Få till det där enkla att dricka citronvatten varje dag, speciellt på morgonen innan frukost! ☺️
  Tack för bra inspiration!

  Sandra 2017-09-20 08:07:38
  Svara
 • Jag skulle behöva precis en sån här i god vana i min vardag eftersom jag precis som du känner mig lite för lat för att stå och hacka och mixa själv på morgonen när tiden även knapp samt att jag känner att denna shot skulle bli min bästa vän. / från en tjej som ligger nerbäddad och sjuk och behöver stärka mitt imunförsvar rejält 🙂

  Filippa 2017-09-20 08:00:36
  Svara
 • Börja äta en stor frukost med mycket vitaminer igen! Sen min dotter kom i april har det blivit lite sådär med den saken och jag måste bli bättre på att ta hand om mig själv så jag får mer energi. Både för min och hennes skull

  Johanna 2017-09-20 07:56:56
  Svara
 • En vana jag vill börja med i höst är att stressa mindre! 2017 har inte varit så snäll mot mig, krossade hjärtan, två operationer, försöka klara skolan på heltid med kronisk sjukdom! Men jag krigar på. Skulle vara så kul att få testa denna!❤

  Sandra 2017-09-20 07:53:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!