Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

modig

-deeen mamma alba åka…

-….hmmmm vad är det här..

-neeeeej, nej neeehj jag skulle lyssnat på mamma…. 

Lite så här känner jag mig idag, varför lyssna jag inte på mig själv. Igår var vi ut och åt, barnfria och med ett annat par. Så lyxigt mitt i veckan för ett par föräldrar. Det har typ aldrig hänt så jag skulle ju såklart då ta dryckespaketet när dom fråga och dom andra tog det. Jag som verkligen har tusen saker att göra just nu får skylla mig själv. Och det var det väl värt, så sjukt roligt igår och jag ska visa er mer om det sen, nu ska jag först iväg på möte.

Det har var typ första dagen jag ställde larm, det behöver man inte riktigt när man skaffar barn. Det känns så tomt här hemma men pratat FaceTime med Alba, Frida och Ludde hela morgonen så känns lite bättre nu 😀 Dom är ett sånt gulligt gäng, ser hur hon är lite nöjd att hon får vara där. Inte alls som på bilderna som jag fick av pappa igår haha.

Nu ska jag springa iväg men MÅSTE måste måste säga hur glad och kul det är och se hur ni skriver i min tävling i inlägget nedanför! Ni är magiska <3 Heja er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind