Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

modig

-deeen mamma alba åka…

-….hmmmm vad är det här..

-neeeeej, nej neeehj jag skulle lyssnat på mamma…. 

Lite så här känner jag mig idag, varför lyssna jag inte på mig själv. Igår var vi ut och åt, barnfria och med ett annat par. Så lyxigt mitt i veckan för ett par föräldrar. Det har typ aldrig hänt så jag skulle ju såklart då ta dryckespaketet när dom fråga och dom andra tog det. Jag som verkligen har tusen saker att göra just nu får skylla mig själv. Och det var det väl värt, så sjukt roligt igår och jag ska visa er mer om det sen, nu ska jag först iväg på möte.

Det har var typ första dagen jag ställde larm, det behöver man inte riktigt när man skaffar barn. Det känns så tomt här hemma men pratat FaceTime med Alba, Frida och Ludde hela morgonen så känns lite bättre nu 😀 Dom är ett sånt gulligt gäng, ser hur hon är lite nöjd att hon får vara där. Inte alls som på bilderna som jag fick av pappa igår haha.

Nu ska jag springa iväg men MÅSTE måste måste säga hur glad och kul det är och se hur ni skriver i min tävling i inlägget nedanför! Ni är magiska <3 Heja er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!