parmiddag och en ny restaurang

ser ni alla 4 olika drinkar? en flaska med drink, en med sockervadd, en färgglad och en med tomat-kvistar i. Alla har ett tänk på inte behöva slänga frukost/grönt etc, LIKE på det. Sen ett stort till like är den där ostbullen som kom in till 

…eller den här potatisen, i massa olika goda smaker 

största LIKE får ändå min käresta Lisa

det här med att riva över färsk tryffel på en kantarell-pizza… o m g

till en iiiiiiiiiskall öl

ni kan inte ana hur mycket gott vi åt igår, avsmakningsmeny delux.. här är pumpa, rökt halloumi osv

en väldigt dåligt bild ( kan lätt bli så nä rean tar drycks- packet) på efterrätten och en äpple och vinäger drink 

ni förstår kanske hur humorn var sen.. 

tryck för att se – ett favoritmärket – MiH. Deras jeans är bäst helt enkelt men råkade visst ha både tröja och skjorta/jacka oxå dagen till ära.. Hur fin är de gröna färgen? 

Hej hej 😀

Ni är helt  underbara som fortsätter att skriva in till tävligen två inlägg ner måste jag börja med att säga, snart kommer dom 10 st vinnarna att dras så missa inte chansen. Sen nu till vår helt underbara afton igår. Så himla viktigt och ta några spana här kvällar ibland. Inget märkvärdigt bestämt utan bara ses och äta en bit god mat. Sen att vi hamna på en premiär för Chefs Table på Clarion Sign som Marcus Samuelsson har var ju tio poäng. Så mycket mat och så mycket skratt. Det var jag, Lisa och våra älsklingar. Känner dock att det typ bara blev bild på maten och någon miljö bild eller på oss när vi åt.. Ni får helt enkelt gå dit och uppleva allt själva 🙂 Det dom har som tänk är någonting jag älskar, Urabn garden, ekologiskt med stort fokus på hållbarhet och bero waste i baren! Så ballt och bra visst?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!