Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

lysande

morgonstund med guld i mun..

..ja eller röd velvet croissant från Mr. Cake

det här lite av det som skådades medan jag åt, en fin människa och en fin lampa – visst? 

det tog inte slut där, utan en magiskt fin tårta också från Mr. Cake

ser ni så fint mamma och son matcha? Det var nämligen en smygpremiär frukost för deras underbara lampbutik

och jag kunde inte hålla fingrarna i styr 

ni ser ju så glad  ; ) 

en liten bild på hur det ser ut i butiken fick jag till

Hej gullisar!

Jag vet inte riktgt vart jag ska börja, har hunnit med så mycket bara på några dagar, men börjar med den här lysande frukosten. Kul humor ”lysande” i en lampbutik… Men allt vart lysande. Ni får gå se själva helt enkelt, Sveavägen ligger den här nyöppnade butiken – Växsjö Elektricitet. Jag ska visa sen vad det blev för någon lampa, den är så fin.

Vet ni vad, igår hade jag 12 stycken väldigt underbara tjejer på middag hemma hos mig. Finns det någonting bättre än att umgås med sina vänner över en middag hemma hos nån? Tycker det är så himla trevligt. Och det hade verkligen! Så idag vakna jag med ett leende på läpparna, och speciellt sen när Alba kom in springandes… dom hade sovit på hotell så jag kunde få njuta till fullo av middagen här hemma. Mysigt ju men nu ska jag gosa och hitta på något kul med Alba. Känns som helg blir så mer viktigt nu när hon går på förskolan. Men ska självklart visa er massa mer om en stund! Kram så länge

ps. fick så mycket komplimanger om outfiten jag hade där, tryck HÄR  för att se fina byxorna och tryck HÄR för tröjan.. och en sak till, en tjuv lyckades stoppa ner sin hand i min väska igår i en kö och ta min mobil… men tror polisen såg dom i filmkameran, dock är mobilen borta… 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh så fina byxor! Var är de ifrån?

  Moa 2017-09-24 00:51:48
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Dom är så himla himla fina, skrev länk vart dom är ifrån i inlägget längst ner 😀 just för att jag fick så mycket komplimanger så vill jag tipsa vidare 😉 KRAM

   foodjunkie 2017-09-24 00:56:20
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!