Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bra söndags tips

Good morgon!

Tänkte bara snabbt in och säga hej till er och hoppas att er helg har varit fin. Jag har så himla mycket härliga bilder jag ska sätta mig med nu, kan även hända att nån kaffe slinker ned också. Ligger efter i sömn kan man helt klart säga. Jag har ett mega tips till er med barn som vaknar upp nu söndag och inte vet vad ni ska göra. Gå till Skansen, det är höstmarknad där i helgen. Vi var där igår och njöt.. så himla skönt och vara ute en hel dag, men ta sköna skor. Annars är jag så glad att granatäpplen har kommit för säsong igen, dom blir ju snart ännu bättre men det smyger sig på iaf. Det är min dotterns favorit! Så bra snacks, som nu på morgonen innan frukosten kom fick hon en skål..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Får man fråga vart den fina vasen som står på köksön kommer ifrån? 😊 tack för en otroligt fin blogg! Alltid lika kul & inspirerande att gå in här 😍

  Nathalie 2017-09-24 19:30:37
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   TUSEN TUSEN TACK fin din fina komplimang <3 <3<3

   foodjunkie 2017-09-24 21:46:27
   Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Åh visst är den fin, beställde hem den nyligen, och det blev bättre än jag tänkte så är väldigt nöjd! Dom har massa fin t så kolla in här —> https://www.reflections-copenhagen.com/shop/crystal-table-decor/ohio-vase/

   foodjunkie 2017-09-24 21:45:59
   Svara
 • Det är då roligt att se Alba för hon är så lik mig själv när jag var liten. Jag hade/har också megalockar 🙂

  Sara 2017-09-24 07:56:54
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åh vad härligt, älskar dom, jag själv har ju väldigt lite hår så att hon fick pappans gener där blir jag glas för 😉 Dock ser hon ut som ett troll på mornarna haha, så b a l s a m s p r a y är min bästa vän 😀

   foodjunkie 2017-09-24 08:31:44
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind