måndag och många måsten

 

Det här med att hitta på nåt kul med lillan när jag titta in och såg tvätthögen…. Det är så mycket som kommer efter så fort man har mycket att göra, man kan säga att allt trilla fram idag, verkligen alla dom där små m å s t e göra sakerna som man lätt skjuter undan. Typ som att skaffa en ny telefon hehe.. Eller en sån viktig sak om mail!! Sånt har underlättat mig med miljoner efter att Alba börja förskolan, jag kan verkligen ta mig an att jobba på dagarna och inte nätter precis så som det ska vara men som idag när hon är hemma får jag dåligt samvete att sitta vid datorn osv. Någon som känner igen sig? Sen kan det var att jag inte var med henne under 4 kvällar förra veckan då jag hade så mycket bokat. Så perfekt att förskolan var stängd idag <3 

 Ps. fått en hel del frågor hur jag får till Albas hår, det finns en hemlighet och det är b a l s a m s p r a y! Och en sak till jag kan tipsa om är att steka blomkål i kokosolja, lite smör och salt till barn – hon älskar det iaf.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilken fantastiskt fin kappa!

  Josefine 2017-09-25 14:10:02 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Åh så himla härlig, köpte på Kenzo rean och så försökte jag hitta den på nätet nu för att ge er det som tips men hittade inte någonstans tyvärr… kanske slut för det var ett bra tag sen.. Den har en krage till sen när det blir kallare.

   foodjunkie 2017-09-25 16:08:47
   Svara
 • Vet hur det är! Här en 3 åring och ibland gör vi något som att bara leka på lekplatsen och sen förklarar jag att vi måste göra saker som hemma också, sånt som kanske är lite tråkigt. Hon brukar hjälpa till med tvätten, kasta in saker i maskinen, hälla upp medlet mm så blir det lite roligare 🙂

  Petra 2017-09-25 11:20:35
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Exakt, så himla bra knep =D Både för dom tycker det är spännande och se att dom klarar det men att man får lite gjort 😉 Nu har vi verkligen varit ute hela dagen i det fina vädret och allt det där andra fick vänta till nu! STOR KRAM

   foodjunkie 2017-09-25 16:10:51
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!