Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tjejdag

 

Några bilder från min dag idag. Mest på lillan då vi verkligen har hängt, så mysigt! Eller hon smet iväg med pappan en stund till parken och när jag kom dit ser ni kanske hur han han är i parken, kör alla barn på cykeln.. Jag är den som köper med mig en kaffe och tittar på, och har oftast headset om jag ska prata i telefon i så man inte ser helt oansvarig ut. För som mamma släpper man inte blicken för många sekunder när man är i parken eller så, det kommer på köpet den egenskapen så fort man fått sin skatt. Men att leka så som pappan gör i parken har jag valt med flit att inte göra för jag tycker det är viktigt att hon utforskar själv. Dock tror jag hon saknade alla kompisar på förskolan idag för hon smet med alla andra barnen när det var dags för mellis.. Så vi gick vidare lite längre fram på Karlavägen( vid Ciao Ciao)  ner i en liten park som finns där det byggs lite nytt sött att leka i. Det bästa tycker jag var Cafe Jarla som låg precis där, ni måste testa deras vegetariska sallad! Försökte hitta hemsidan men fanns ingen, det ligger på Birger Jarlsgatan 76. Så förutom god mat och suverän servis måste jag säga att det är helt perfekt för oss med barn då det inte kör massa bilar utanför utan en stor park vid borden, kunde inte bli bättre i vädret som blev idag! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Så fin mörkblå puff/pall som din dotter sitter på, var är den ifrån? Kram

  Linn 2017-09-27 11:40:31
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   åh, älskar färgen.. fick inte riktigt till den på bilden kände jag så spana på hemsidan —> http://layered.se/produkt/petite-pouf/?attribute_pa_color=smoky_gray-sv-2&image=fvpetsg50pro_

   ändå rätt bra pris för sånt bra märke 🙂 STOR KRAM

   foodjunkie 2017-09-27 11:47:43
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!