MAMMA BOOST

finns det något godare.. rostat rågbröd med smör, kokt ägg och örtsalt på?!

härliga små fat från Svenskt Tenn

peace från mig.. här är Maritas nya bok MAMMA BOOST som pappa har fotograferat 

vill telepatera över mig direkt till LA så fort jag slog upp första sidan

det är så fina bilder på henne, Kalle ( hennes söta son), miljöer och då såklart så galet mycket härliga recept

ni ser ju så härligt med färgerna och så söt Kalle är? 

själv tog jag en till rostad rågsmörgås med jordnötssmör och hampafrön till lite macthatee och mandelmjölk

drömde mig väl bort att jag sörpla lite ananaslemonad också

Vill börja med att säga GRATTIS till Marita som fått sin dotter, alltså Kalles lillasyster! Hon ser så ljuvlig ut, TRYCK HÄR för att se. Sen grattis till boken Marita! Den är fantastiskt. Jag var ju i LA i julas och då skulle pappa fotografera med henne efter jag åkt hem.. Längtat så mycket för att få se resultatet. Ett väldigt väldigt bra boktips dagen till ära – MAMMA BOOST, recept för ett skönare mamma liv! 

Ni vet säkert att jag älskar LA, där skulle jag kunna bo. Maten, solen, alla plaster, inspirationen som flödar och det bästa är mina vänner som bor där. Tyvärr är det så långt dit.. Saknar ihjäl mig efter dom! Tur sociala medier finns visst, så kan man få se mycket dagligen. Men att kunna ha en bok så här i köket med härliga bilder och bra recept är någonting ni vet att jag är så taggad på. Älskar det och min är ju faktiskt i gång att göras. Och på tisdag nästa vecka åker jag till Spanien i 4 veckor med min syster, Alba, sambo och pappa för att få till en hel del till material 🙂 Så lyckligt, och det hoppas jag ni också är, lyckliga alltså <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så fin bok!

  Josefine 2017-09-28 10:47:09 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
 • Längtar efter din kokbok! Kan bara föreställa mig hur fin den kommer att bli med tanke på hur inspirerande din blogg är! Älskar den! <3

  sofia 2017-09-27 22:23:01
  Svara
  • Svar på sofias kommentar.

   ÅH underbara underbara underbara du så glad jag blir! 1000 TACK. Seriöst så glad jag blir och så taggad! STOR KRAM <3<3<3

   foodjunkie 2017-09-27 23:22:04
   Svara
 • Nämen, en kokbok från dig?! Va roligt! Stort grattis till dig! Om den blir lika härlig som din blogg med vackra inspirerande bilder och recept så är det ju en given succé! ✨ heja dig!

  Sandra 2017-09-27 18:51:56
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   1000 1000 TACK!! Nu gjorde du mig så glad, kommer somna med ett leende på läpparna nu! Jag är så taggad och hoppas kunde leverera fullt ut! TACK igen och tyvärr tar det en liten stund för att få fram den…
   STOR STOR KRAM <3<3<3

   foodjunkie 2017-09-27 22:04:09
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!