Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

varför min dag var tio poäng

starta dagen med finaste Sara som ska bli mamma till en dotter om ca 6 veckor <3

har även träffat en som redan är mamma, visst ser det tjusigt ut?

ni kanske inte vågar tycka annat efter den här skylten..

..inte Emelie heller som hellre la ifrån sig sin son än det där diademet.. tror ni att det är jag som har litet ansikte eller är glasögonen som är stora? 

en rätt ball keps 

väl vidare drog jag på mig en ny tröja med någonting annat på huvudet 

mötte upp min fina syster och mamma, ni ser kanske vem som pratar mest i vår familj på bilden?

men mamma var väl tyst i nån sekund när Brillos underbara tryffelpizzor dukades fram ; )

säger bara en sak – JOHN LEGEND

Hej fina ni!

Hur mår vi? Taggad på höst? TIPS är att leta fram konserter att gå på, det är ju så magiskt. Sitter med ett stort leende på läpparna här. Världens bästa Ludvig hade ordnat fram så bra sittplatser, rakt framför scenen. Så himla ballt och John Ledgens röst är overklig. Som ni såg så var jag först på en AW, den ägde rum på bästa butiken – Simply Bollocks. Ni vet ju säkert hur glad man kan bli av att shoppa lite så börjades allt. Men att äta pizza( tryffel) och dricka rödvin är helt klart på topplistan, behöver inte vara svårare än så.. Så där satt jag i ny tröja, på Brillo med Frida, mamma och Ludvig för att taggade ihop oss inför den helt underbara konserten vi skulle på <3 Vilken tisdag det blev, och förresten ser ni att jag klippt mig lite dagen till ära?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilken härlig dag!

  Josefine 2017-09-27 09:31:56 https://acquoofsweden.com/
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Ja det var det verkligen, kändes som en helg men fick massa jobb gjort också mellan allt. Tror jag lärt mig jobba effektivare nu när jag skaffat Alba för hinner med så mycket mer nu för tiden. Kan bero på att hon börjar dagis också 😉 Men Träffa vänner och familj på det här sättet är ju svårslaget <3 Hoppas du också har en underbar vecka! STOR KRAM rara du

   foodjunkie 2017-09-27 10:55:19
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!