Alba ha egen bebis

ena benet dit..

..och andra benet dit

alltid fina blommor på Dusty Deco

en annan variant av tallrik fick ni se idag med tre sötsaker i <3

eller den här bilden då, två galningar som funnit varann =)

Hej kära ni!

Vet ni vad, jag var på så spännande sak imorse. Tänkte att jag ska göra ett helt inlägg om det, måste bara göra det så ni hänger med på det hela. Vi har alltså suttit massa och diskuterat ikapp i flera timmar och dessutom fått sjukt bra liten föreläsning. Älskar sånna dagar, när munnen, tankarna och inspirationen bara flödar. Inväntar lite bilder då mina tyvärr vart suddiga. Hann ta nån bild bara efteråt och vill tipsa om den spräckliga lackkjolen, skynda och fynda från Lindex.

Sen var det andra bullar om man säger så, Junibacken! Hur mysigt ställe är det inte för 2 åringar.. ? Bästa. Speciellt när man kan tajma in tider när det typ är tomt och man får med sig sällskap. Alba och Livia har verkligen funnit varann, vilket gör ens mammahjärta så varmt. Sen att Livia har finaste mamman är till min lycka! Mickis frågade Alba på vägen hem om hon också ville ha en lillebror som Livia har.. just det gick på högvarv sen… ”abba ha bebbe” ” abba egen bebbe” ” abba leka min bebbe” etc etc etc <3

ps. ja Alba tror hon heter Abba haha, lika storslaget som hon trodde hon hette DU i nån månad… Och hörrni, nu måste ni vara några som vill se lite recept snart tror jag? Är det någon som testat linsgrytan med curry och kokosmjölk som jag gav precis, det är en favorit så hoppas det! Tell me.. är det någonting speciellt recept ni skulle vilja se? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!