vi är med i tidningen

här inne ska det snart ske lite balla förändringar, ska självklart visa men ville ta en före bild till er nu

älskar vårt sällskapliga sovrum, här tillbringar vi många timmar i veckan, inte bara sover utan så härligt och hänga där..

igår omvandlades mitt vardagsrum till dansgolv…

vi var tio personer som på små timmarna hade TWERK skola, tack vare vår underbara Peter som kan rörelse som ingen annan 

bön-tacos med koriander, syrad lök, chili och lime <3

lillan hitta mammans keps från kvällen innan 

men TITTA vad som trilla in på posten!! 

mitt recept på en sjukt god äppelkompott för Planti i MAMA tidningen 

 

Hej underbara ni!

Så härligt med helg. Jag har haft så dunder mycket att göra dom här veckorna, känns verkligen som alla haft så nu. Vilket är kul men det tar på krafterna. Så idag har jag och Alba bar haft en mysdag hemma. Kan hända att jag är lite sliten efter gårdagens födelsedagsfirande också.. Så kul att restaurangen vi hade bokat hade min syster också bokat av en slump så vi vart en hel del där. Men så mycket som jag har skrattat åt gårdagens alla filmsnuttar jag vakna med på mobilen imorse var länge se jag gjorde….

Känns så galet att på tisdag åker vi till Spanien utan att ha bokat en hembiljett, det brukar vi typ aldrig göra men nu ska min syster också med och båda är väl inriktade på ca 4-6 veckor! Man får passa på nu när Alba går på dagis känner jag och därifrån jobbar jag som allra bäst. Det är ju samma saker i butikerna TYP där som här men jag får så mycket mer inspiration där än hemma.. det lär ni veta nu och märka av väldigt snart! Men visst var det roligt att vi var i tidningen MAMA på ett hel sida.. ? Ni måste testa den här äppelkompotten:

Gör så här: tärna ett äpple och lägg ned i kastrull, ha på 1 tsk kanel, 2 msk ren lönnsirap eller lös honung går också bra, 1 dl havregryn, 1 msk chiafrön, ca 7 st pekarnnötter och 1 msk vatten. Låt det ligga och mysa ihop sig i kastrullen sen kan du ha det på typ allt, chiapudding elleryoghurtr så här är vår favvo <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!