Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

missa inte den här

aj aj kapten.. eller nåt sånt ser det ut som hon säger där, men hon visar mig en liten liten boll hon rullat av papper hehe..

hon är faktiskt så vig.. kanske alla barn är det vet inte jag men hur gullig är hon inte i basker?

vi åkte hem till Mira och pyssla i hennes nya så fina lägenhet, vi passade även på att lyxa till den här söndagen med lite Foodora

sen hem till mamma för att äta lite söndags- middag

här blev det också tonfisk, dock på burk. Men inte sån där vanlig, har ni testat köpa finare tonfisk på burk?

resultatet blev en härlig sallad med varm potatis

Hej kära ni!

Hur har er helg varit? Jag har verkligen haft en tjej-helg. Min kille är redan i Spanien och ordnar lite saker innan vi åker ner. Mysigt och bara vara jag och Alba hemma tycker jag, men efter någon dag blir det lite för tomt så nu längtar jag verkligen ner. Fast tror nog en basker åker med ner.. det är ju för sött på Alba så kan jag passa på att låna ibland. Den hon har där är min farmors gamla vilket gör det så himla fint tycker jag då hon är en ängel <3

Vet att ni sett nåt tonfisk- recept förut men vill så påminna er om den här härliga kombon: 1 burk tonfisk, 1 pressad vitlöksklyfta, 2 msk kapris, 4 msk majonäs, 2 msk yoghurt/ crème fraishe, 1/2 hackad rödlök, pressad citron, 1 dl kokade beluga linser. Till det gjorde jag avokado, potatis och sallad. Så enkelt och så fräscht, missa inte <3

Hoppas er helg har varit underbar! STOR KRAM till er alla 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kära någon, ditt hem! Dog precis en smula….

  emelieekman 2017-10-05 20:38:36
  Svara
  • Svar på emelieekmans kommentar.

   Men oj wow vad du är underbar, tusen tack!!!!! Vi har byggt om allt så blir väldigt glad när jag får höra det <3 <3 <3

   foodjunkie 2017-10-05 23:31:35
   Svara
 • Men asså, HUR SÖT är inte Alba då!?? Så fina kläder, vill också ha haha 🙂

  Linn 2017-10-04 08:42:10
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   ÅH UNDERBARA DU! Ska hälsa henne det 😉 Jag vet – så härliga kläder, dom är så mjuka IRL. Från ZARA så man vet aldrig haha kanske kommer i vuxen strl =D

   foodjunkie 2017-10-04 14:12:24
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!