Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

det är jag och tuppen

 

Good morning sunshine!

Här hemma har jag en som vaknar tidigare och tidigare. Och hjälp vad jag hade behövt dropp på sängen med kaffe i lite innan hon väcker mig med sitt kalufs och vill ha frukost. Ser knappt hur jag får till den då ögonen går i kors där under ögonlocken. Vilket oftast blir nån frukt- kiwi/ grapefrukt/ apelsin eller melon och medan hon äter det får jag till min kaffe så jag kan göra hennes rostade smörgås med smör, jordnötssmör och banan på. Har jag inte nåt bröd får det blir yoghurt med flingor .. det är min morgon rutin som jag första kvarten gör i sömnen typ. Efter den kvart är jag så glad för att hon väckt mig. Jag får så mycket gjort på morgonkvisten och hela min dag blir så mycket bättre. Skulle jag idag vakna efter 8 -9 skulle jag bli stressad, så uppe med tuppen är mitt nya! Tips till alla er som är stressade med att få saker gjort.. kom upp tidigare! Dock måste jag se till att komma i säng bättre tid… eviga problemet!

Hoppas ni får en fin vecka mina favoriter och inte är allt för trötta nu när det är måndag 😉

ps. visst är det så jäklarns fint med ljusblått och orange ihop i ett hem.. typ som mina färger här hemma haha. Sen en sak till – såklart att det är livet att få sova ut en morgon eller två, längtar faktiskt lite efter en. Men för tillfället njuter jag av mina t i d i g a mornar! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!