Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en ultimat stund

Hej favoriter!

Nu hoppas jag ni är på så där hjärtligt humör, så där härliga i kroppen och bara utstrålar energi. Typ som dom här bilderna. Ser ni hela vägen till er hur härligt det ser ut med solnedgång..? Jag är en riktigt torsk på solnedgångar, som vi flesta är säkert. Stanna bilen och äta chips är ju ultimat då. Och vet ni vad om jag fick välja mellan chips och godis hade det blivit chips alla dagar i veckan.. även fast jag älskar choklad så hamnar ändå chips före. Det är så mycket mysigare och äta chips ihop än en ruta choklad. Är ni med mig? Kan ju erkänna att det även låg torkad mango i bilen, det är mitt bästa bland torkad frukt. Det skulle jag definiera som mitt godis, något sött måste ändå in bland det salta.. Hur är ni? Tell me 🙂

Inte för att få igång er chips tänkande men för att kanske få bort lite av socker-behovet många ( läs mig) lätt hamnar i. Tycker det är så skönt att plötligt komma på sig själv att inte vara sugen på socker. Förstår ni hur jag menar..?  

Jag har aldrig testat det här men har sett att man kan hyvla potatis och lägga i mikron så det blir riktigt hårt och krispigt.. vilket då blir som chips. Nice om det fungerar ju. Sitta och dippa riktig potatis i nån god dipp.. Någon som har testat?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!