Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

jag har testat något för första gången

 

Mitt nya kall i livet. Padel-tennis! Har ni testat padel? Det var min premiär idag, herregud så kul. Kan ju meddela er att jag är fantastiskt dålig på tennis men padle fick vi ändå igång ett spel.. vi hade flax och hade tränare för några minuter, även världens gulligaste bollkalle 😉 Vi som har bestämt oss för att vi ska röra på oss en hel del här nere, inte träna som dårar men hålla oss igång. Har svårt att tro att det här blev sista gånge vi står på en padel-plan under dom här veckorna. Men vi har en hel del andra planer för att få våra kroppar i rörelse, och det ska jag självklart visa er.. förutom alla powerwalks. Det är någonting jag alltid gör, då mår jag som bäst. En sak jag kommer missa hemma nu under dom här veckorna är ju alla magiska höst promenader. Kändes fortfarande så grönt hemma men att det vilken dag som helst skulle slå till att alla träd blev så där fint färggranna. Njut kära läsare, det ska jag göra för er härifrån <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind