Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en viktig sak

en liten hårig bebis på väg ner till havet

det var dags för dagens pw

hästen och Rose hade typ lika långt hår ; )

så jäkla ballt var det här- uppe från oss såg man bara ett stort lager av moln precis ovanför vattnet, först kändes det som om att man var sjukt högt uppe typ som vi levde i en stad ovanför molnen och när vi kom ner till vattnet var vi inne i molnet.. hänger ni med? Som ni ser på bilden ser man stranden men inte vattnet.. 

hur trevligt med en express ( 20 minuter) massage i en bungalow på strandpromenaden..

här börjar molnet på vattnet försvinna och jag passa på att se allt lite upp och ner

här ser ni en som smälte in i färgerna, men även av värmen..

solen kom nämligen och stekte på som aldrig förr

Hej gullisar!

Hur trevligt med fredag? Eftersom jag är svensk så tänker man väldigt mycket på vädret. Det är någonting vi alla tänker på känns det som. Inte alls som här, här blir dom lyckliga om regnet kommer för att vattna allt. Som husen här är inte byggda för mycket regn, det har vi under alla år fått veta om man säger så. Vid regn kan det t o m bli fuktskador i huset, vid varje tillfälle har vi bett byggarna komma och titta på det, svaret blir alltid – vad vill ni att vi ska göra..(?) det torkar i solen! Haha, så avslappnade. Vilket jag också blir här. Men den här gången är så fruktansvärt kul att vara här då boken är i fullgång att göras 😀 Och nu mina favoriter, är det någonting speciellt ni vill ha med? Någonting ni älskar att se i böcker med mycket bilder? Något tips att tänka på? Jag vill ju ha er så nöjda som möjligt!! Så nervös och spännande <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!

  Jag lagar i stort sett aldrig enligt recept och äger inte många kokböcker men jag ser verkligen framemot din bok. Jag skulle gärna se ”hälsosamma” såser, likt rödbetshumnus mm. I övrigt önskar jag även recept på mer hälsosamma efterrätter.

  När är det boken kommer stt släppas?

  Malin 2017-10-07 13:56:56
  Svara
 • ÅH vad jag längtar tills jag kan köpa den!! Jag tror den kommer bli precis så som jag tänkt sedan du berättade att du skulle göra det här, dvs helt fantastisk!! <3

  Julia 2017-10-06 19:00:51
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Att få vakna och se din kommentar gjorde min dag!!! Åh så lyckligt tips, att du längtar 😉 HOPPAS HOPPAS HOPPAS den blir så där som du änkor dig!!! Hjälp så spännande…

   MILJONER KRAMAR <3

   foodjunkie 2017-10-07 08:37:05
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!