Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FOODJUNKIE BOOK

 

WOW jag är så taggad på det här, värre än ett barn på julafton. Det är så kul och vi är verkligen här och jobbar på för fullt. Därav lite knepigt att få ut mat nu ikväll som jag nämnde, jag ville få ut ett recept till er men så gjorde vi så pass bra så det vill jag inte missa att få med i boken. Och vad är ett bra recept då kanske ni undrar.. ? Ett enkelt, snabbt och hälsosamt recept. Det är hela grund-idén med både bloggen och då självklart boken.

Jag har fått höra att det har regnat hela helgen hemma, hur tycker ni det är att se en sån här härlig film då? Hoppas ni blir lite varma i kroppen och myser in er ordentligt. Meningen med alla bilder är att dom ska vara härliga så det känns väldigt bra att få till en hel del här. Gjorde även några i LA i våras, i Köpenhamn i somras och självklart nån hemma. Så det kommer vara massa inspiration från överallt! Hoppas ni också är taggade, världens bästa läsare <3<3<3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh jag är också som ett barn på julafton inför boken!!! <3 Vet du ungefär när den kommer/beräknas vara klar om det går som du planerar? 🙂 JAG LÄNGTAR SÅ!!

  Julia 2017-10-09 20:26:41
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   MEN HALLÅ du är underbar <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Visst är det spännande, känns så himla himla roligt fast är dunder nervös såklart. Jag älskar att göra kreativa saker men har svårt att se att jag ska promonta mig själv, så det ska bli ett steg i lite att klara av… om du förstår hur jag menar? Men att höra så här att det finns fler som längtar än mig gör mig så otroligt glad och taggad 😀 Den ska vara klar till början av nästa år men sen är det trycktid osv så vågar inte säga exakt när.. Jag har bestämt att inte stressa den heller för att den ska bli så pass bra som möjligt 🙂

   foodjunkie 2017-10-10 09:50:22
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Jag förstår hur du menar men jag tror (vet) att du kommer lyckas hur som, klart det känns så, är ju en så STOR sak, tänk att du liksom ska släppa en bok, hur tuff och grym är du inte?? Och kom ihåg att det alltid är bra och vara nervös, det är ett gott tecken 🙂 Du är grym på det du gör och inspirerar mig till max <3<3 Känns liksom som jag känner dig när jag skriver här, och det är speciellt men fantastiskt! hihi. Låt de ta den tid det tar, ingen stress eller press, då blir det som bäst 🙂 jag väntar hur länge som helst, lovar 😉 Kramar!

    Julia 2017-10-12 13:38:48
    Svara
 • Ser fram emot din bok med underbara nyttiga må bra recept! Och ja, här i Stockholm har hela helgen regnat bort och nu på måndagsmorgon regnar det fortfarande….så all härlig inspiration behövs! 🙂 Må gott!

  Margareta 2017-10-09 06:36:31
  Svara
  • Svar på Margaretas kommentar.

   åh ja bästa fina kommentaren vaknade jag av, så snäll!! MILJONER TACK! Jag önskar såklart att jag kunde skicka hem all sol men ska försöka få er lite värma genom och läsa här istället. Fast det här med boken är helt galet roligt, en så bra mening är ju – må bra recept! Tack igen 🙂 Lova skriva om du undrar någonting <3

   Ha en fin vecka, trots regn!

   foodjunkie 2017-10-09 09:19:54
   Svara
 • Jaa, längtar verkligen!! 😀

  Sofia 2017-10-08 22:38:45
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!