Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

känns lite fel

här är några bilder från min närmaste butik, lyckligtvis så är den otroligt nice

här kan man hitt allt fast den är väldigt liten.. ser ni dom där små mini oranga bollarna? Världens minsta tomater haha.. annars är det en blandning av smultron, vin, fikon, bönor, drakfrukt etc etc

bara jag som tycker sallad kan vara vacker?

det här måste ändå vara den bästa blandningen, grönsaker och chips =D

eller varför inte en bytta kaviar.. 

jag går just nu på gurkmeja – detox, här är apelsiner, mynta, is och färsk gurkmeja

en all time favorit – mango mango mango <3 förstår man hur stor den är? 

och på tal om favorit, här är min favorit människa till pojkvän 

hela gänget körde paddel -tennis tills solen gick ner igår

Hej finaste läsare!

Vill börja med att säga TACK till alla tips om min värk och stelhet i händerna. Måste titta upp det hos en doktor känner jag. Men eftersom det kommer och går med långa mellanrum när det är och jag vet att det går över varje gång så har det aldrig blivit av. Och jag vet när det blir bättre och sämre hur mitt levande ser ut. Typ som tipset med yoga ( inte för mycket hunden – övingen på handlederna= överanstränga dom) och gurkmeja, det är verkligen min typ av medicin men det är en medicin som är långsiktig och när man väl har ont så vill man ju bara ordna till det direkt. Jag testade lite paddel igår och det blev inte sämre eller värre utan det känns mest så här på morgonen och senare vid middag är det mjukare och mindre smärta.

Nu nog om mig. Ville mest säga tack och fall det är nån annan som har samma känsla så dela gärna mer dig? <3 Hur mår ni? Hur mysigt med en sån här liten butik nära sig? Så mycket härligheter. Precis så som det ska vara. Det behöver inte stå ekologiskt, kravmärkt eller att det är en bra produkt. Allt är det. Inte som hemma, det känns så upp-och-ned-vänt egentligen. Det borde vara tvärtom, att om det är skit tillsatt borde det stå… Är ni med mig? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!