Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

önskar att man alltid fick sådan här kick

 

Hej hopp kära ni!

Vet ni vad, här hemma blev det ändrade planer. Vi hade laddat upp oss till fullo och la oss t o m tidigare igår än vanligt. Som jag skrev i inlägget innan så vakna jag och Alba tidigt idag, då visste jag inte att min syster hade fått feber.. Så vi skjuter på det vi skulle göra idag. Tycker det är så typiskt när man kommer på semester efter massa stress och jobb att man blir sjuk. Så skönt att vi ska var kvar här länge så att hon får vila upp sig till fullo. På tal om sånt så känns det som mina händer går åt rätt riktning att bli bättre, så himla skönt och kunna bära Alba igen osv.. Det kände jag direkt imorse 🙂 Eftersom vi handlade mycket igår ska vi passa på att jobba på för fullt idag. Och japp, det blir väldigt mycket god mat som jag så gärna vill visa er!! Här passar ju verkligen ordspråket in.. – ”den som väntar på någonting GOTT 😉 ”

Vår juice-press går på högvarv här hemma, det är ju så magiskt när man är inne i ett sådant mood. Här körde vi apelsiner, citron, gurkmeja och chili. Riktigt vitamin- och hälso-kick! Önskar bara man alltid tog sig an och gjorde juice så här. Jag är en periodare i allt, så njuter just nu av alla olika juicer 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Ser härligt ut!! Både drinken ni ska få och hur härligt ni ser ut att ha det! Spännande att se resultatet av din härliga bok!
  Måste fråga gällande gurkmeja, använder du alltid färsk när du har i det i juicer eller andra drycker? Hur är gurkmeja som torkad?
  Tänker att det är som ingefära, hade ju inte haft i torkad ingefära i en juice.. är det samma här?? Fråga till proffset ? Njut av dagen!
  Kram från ett regnigt Göteborg

  Sandra 2017-10-12 10:39:58
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!