Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

sötsaker

 

så fin och god glass, kändes lite som var i Italien för en sekund…

världens största butik, ca 3 h var vi där igår.. helt sjukt ju. Fynda en keps inför dagens aktivitet iaf.. 

hade så mycket att t o m två fat jag köpte trilla ur och gick sönder.. attans.

en överraskning till lillan hemma var viktigt 

 

God morgon gooood morgon!

Här hemma är den en som vaknar väldigt tidigt om hon inte går och lägger sig mätt. Det är sen gammalt och jag förstår henne.. Finns det något jobbigare och sova när man är hungrig? Dock blev det fel dag att gå upp så här tidigt.. Vi har en sak på schemat idag som ska bli väldigt spännande. Fast hade behövt vara utvilad. För er som är nyfikna på vad vi ska hitta på så följ mig på Instagram – foodjunkieblog <3 

Visst åt vi fin glass igår.. ? Helt galet god, den där som är i mitten smakade som nötkrämen i dom där små påsarna som man åt när man var liten… Jag är ingen glass människa, nu kommer ni väl trilla av stolen ( plz don´t do) men veckan innan vi åkte var det 2:a gången jag hade Ben & Jerrys glass hemma i mitt liv. Den köpte t o m min kille hem… Jag älskar däremot snacks, typ som det där på bilden. Små enkla och bra bars! Även Alba gillar dom, hon kallar dem godis och smoothie kallar hon glass. Kör på det så länge det fungerar helt enkelt. Fast såklart hon säger glass till vanlig glass också samma med godis. 

Vi hörs snart igen 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh, den nötkrämen! Du har väl inte missat att de finns i chokladkulor? Även i jordnötssmörsmak (den är galen). Det får man lyxa till det med ibland 😉

  Julia 2017-10-12 09:28:33
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Nämen vadå, huur kan jag ha missat det här.. Menar du att dom hade det i den glassbaren? Jag vet vart jag ska idag iaf 😉 TACK GULLIS!! Ett härligt tips i regnet här idag <3

   foodjunkie 2017-10-12 09:39:10
   Svara
 • Glassen såg riktigt god ut!

  Josefine 2017-10-11 14:15:27 https://daystyle.se/
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Åh det kan jag intyga att den var 😉 Himla härlig, den kändes så kall och fräsch.. inte så där oljig i munnen efteråt… Förstå du hur jag menar ? 🙂 Kram

   foodjunkie 2017-10-11 15:05:07
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!