Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en supergranola med fibrer och protein där sötman kommer ifrån sötpotatis

 

i samarbete med Pauluns

Hej favoriter!

Jag är en sån person som kan äta frukost till lunch eller t o m middag. Jag älskar frukost! Speciellt när jag har mycket bollar i luften( läs stressad och hungrig) och behöver få i mig näring snabbt, eller när jag tränar och är hungrig ofta, typ hela tiden. Mitt knep är att ha bra saker hemma då, så inget skräp intas bara för att man är i behov. Enklast möjligast vinner alltid då. Tror vi är många som då tar en skål med yoghurt ( kvarg, soya, havre etc etc i alla möjliga former) med müsli/granola. För mig är det så viktigt då att jag blir mätt på det hela så man inte bara äter och äter, känner ni igen er? Och självklart att det är en bra produkt man får i sig. Och vad är en bra produkt för mig… och förhoppningsvis alla. En så ren och näringsrik som möjligt, utan socker. Håller ni med? Och då måste jag få tipsa er om den här müslin från Pauluns- en paleo supergranola. Den innehåller både fibrer och protein. Det blir liksom inte enklare än så när det där suget kommer in 😉

Vet ni vad paleo är för någonting? Jag är ju långt ifrån alla olika sätt att äta på, så jag ska vara ärlig och säga att jag har lite dålig koll på allt sånt. Jag tänker att man ska äta bra och sunt och följer inget mer än så. Dock gillar jag att det finns så man kan testa sig fram vad man gillar. Paleo är ett sätt att äta som jag skulle kunna rekommendera ( om jag inte var vegetarian) , då det är som stenåldern och inga kemikalier fanns plus ingen färdig köpt mat! Så till den här granolan – en paleo supergranola som Pauluans har tagit fram i olika smak i( Tryck HÄR för att se den med blåbär, tryck HÄR för att se den andra med hallon ) bara naturliga råvaror som upp till 82 % frön, nötter och kokos, precis så som man åt på stenåldern. Dom har t o m fått till sötman från sötpotatis, ballt visst? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej,

  Älskar din blogg och följer den slaviskt, så härlig. Jag och mina bästa tre kompisar åker ner till Marbella på lördag. Jag undrar om du har något mysigt resturantips, tips på någon marknad, såg så härligt ut på blogge, men förstod inte vart den låg. Vi har hyrt en lägenhet ca 5 km från City, vad rekommenderar du att man säger till taxi chauffören om man vill åka för lite shopping. Tack på förhand.

  Kram Louise

  Louise Eng 2017-10-12 14:12:41
  Svara
  • Svar på Louise Engs kommentar.

   Hej underbara du!
   Vilken underbar kommentar och komplimang, det absolut bästa jag kan få höra!! Det värmer så plus att jag blir ju så tagas på att få ut mer och bra saker så du inte tappar suget på att titta nya inlägg 😀 MILJONER TACK!
   Vilken härlig tid ni åker ner hit, hoppas vädret är som nu!! Hur länge stannar ni? Är det första gången ni är här? Jag har massvis med tips 🙂
   Hjälp vet inte vart jag ska börja, men marknaden finns på olika ställen.. Men bäst vore det och veta vilka dagar ni är här för den finns på olika platser olika dagar.
   Shoppa hmm vill man spendera några timmar i ett köpcentrum på en bamse Zara där det är billigare här än hemma så åker jag till La Caniada, dit kan jag köra er om ni vill så säg till 😉 Tar ca 5-10 minuter från Puerto Banus hamnen, men där nere finns en annan mindre litet köpcentrum – Marina Banus fall ni vill bara titta lite.
   Restauranger finns det så många av men hälsoställen heter – Organic, Celisiuos, The freash food Cafe. På kvällen finns det massor med typ, Nobu, Serafina, Bibos, Mosh, Finca Besaya, men ett som ni inte får missa är ett i gamla stan som är väldigt gulligt spanskt ställe som heter Casanic- be om bord ute ( dock byggde huset bredvid om sist så typisk annars sitter man i smala gränder).
   Det finns ju lunch restauranger/ beach clubs ni inte borde missa som – purobeach och nikki beach..
   Hjälp har så mycket tips jag skulle kunna skriva så lova skriv igen så kan jag ge er mer! 🙂
   STOR KRAM

   foodjunkie 2017-10-13 00:58:28
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Hej igen,

    Tack snälla för svar, så många bra tips – precis det vi letar efter. Vi kommer vara där lördag till tisdag, om du visste någon mysig marknad. Åter igen tack snälla för att du tog dig tid. Kram Louise

    Louise Eng 2017-10-13 11:47:00
    Svara
    • Svar på Louise Engs kommentar.

     Självklart svarar jag 🙂 Alltid!
     På söndag finns det en marknad vid Centro Plaza, vid tjurfäktningsarenan, öppnar 10 och stänger 14. På en stor parkering och i en lång backe. Mycket skräp men man kan alltid hitta någonting kul, ha kontanter och tyvärr kan man inte pruta så mycket som man önskar, eller jag är iofs SÄMST på det…
     Lycka till! 🙂
     Hoppas ni får några mysiga dagar och att vädret blir fint! Kram

     foodjunkie 2017-10-14 09:06:55
     Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!