Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

varför har jag aldrig gjort det här förut

Malaga here we are =D

dock var det Spaniens nationaldag så allt var typ stängt haha…

inte alla restauranger och små kiosker med mat

fast matmarknaden där bakom var tråkigt nog stängd, den såg så vacker ut

lillhönan med magtröja och en smart lösning för att hålla Bella i kopplet..

matstopp och ett tips, stek zucchini skivor och gör burgare av, så simpelt.. och glöm inte nån nice ost

på tal om nice – min bästa syster och vän

japp hon är den som fick dom där länga spirorna till ben av oss två 

..Alba verkar glad ändå för det ;D

Pappan med den håriga bebisen i vagnen

jag känner blicken från damen hela vägen hit… ja, det var första gången i Malaga och då får man ta lite turistbilder

tiiiittut, så mysigt i alla smala gränder 

och hur dom bevarat fina fikonträd mitt i gränder så där som på bilden

ni ser så smalt det var.. dock ser jag ut och väga några extra kilo där vilket bara betyder att jag måste vara så stark som kan lyfta mig så där =D 

fast hörrni här är ju en seriöst ball målning på en vägg, bra graffiti helt enkelt

Hej gullisar!

Under alla år som vi varit här har jag aldrig varit i Malaga, förutom att det är vår närmsta flygplats. Jag hade så låga förväntningar om den staden, fråga mig inte varför.. För den är ju så himla mysig! I torsdags när min kille skulle flyga hem så packade vi bilen för en utflykt till Malaga. Vilken härlig dag det blev! Perfekt väder för att strosa i en storstad. Det tråkiga var att det var en röd dag och mycket var stängt.. Det är något jag är van vid här i Spanien. Jag var lite taggad på att Spanien skulle fira sin nationaldag men tyvärr så märkte vi inte av något firande haha (det var annat när dom vann en fotbollsliga för några år sen, då var det kaos… läs gatufest deluxe och alla alla alla bilar åkte runt som dårar och tutade på gatorna).. Om ni ska till Marbella och har en dag över så ta en tur till Malaga och strosa i de mysiga gränderna.

Nu tycker ni säkert att det är dags för matbilder haha.. Och det är på ingång mina bästa läsare <3 håll ut! Men ett litet helgtips är ju helt klart att lägga croissanter i toasten, sjukt gott. Med ost senap och svartpeppar 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!